CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Asus Zenfone 7 (ZS670KS)

В наличност Свий

Проектирайте уникален калъф за своя Asus Zenfone 7 (ZS670KS)

Откроете се от всички останали с напълно оригинален калъф, който Вие самите сте проектирали. Ние разбираме, че вече проектираните от нас калъфи не винаги ще подхождат на вкуса Ви и затова сме подготвили лесна за използване апликация, която ще Ви помогне да създадете калъфа на мечтите си. От Вас единствено се изисква да изпълните три стъпки: стартирайте апликацията на нашия уебсайт, качете изображението и го позиционирайте върху виртуалния калъф. Също така можете да добавите текст да придружи Вашия дизайн.

Защо да проектирам калъф за смартфона си?

Като проектирате калъф не само че ще бъдете различни от всички останали, които имат същия модел смартфон, но и ще успеете да осигурите ефективна защита за своя смартфон. Като е оборудван с калъф, той ще бъде предпазен от най-различни наранявания, които могат да се случат в ежедневието Ви. Най-вече ще успете да запазите неговия оригинален вид и стойност. Проектиран от Вас калъф също така може да бъде сантиментален подарък за Ваш любим човек и техния смартфон. А пък хората, които управляват свой бизнес, могат да проектират многобройни калъфи с логото на компанията с цел рекламиране.

Asus Zenfone 7 (ZS670KS) – особености на модела

ZenFone 7 (ZS670KS) е създаден, за да се противопостави на обикновеното и да направи невъзможното възможно! Неговата еволюирала Flip Camera Ви дава три висококачествени камери отпред и отзад - подвиг, на който никой друг телефон не може да се справи. ZenFone 7 (ZS670KS) превъзхожда всичко, което прави, с остър AMOLED дисплей, превъзходна производителност от мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 865 Plus с ултрабързи 5G възможности и невероятна издръжливост на батерията с голям капацитет. Никога не е имало по-добре изглеждащ екран от отзивчивия дисплей AMOLED NanoEdge от 90 Hz / 1 ms на ZenFone 7. Ще се насладите на копринено гладкото превъртане и ще се насладите на истинските цветове на този завладяващ дисплей на цял екран. Устройството разполага с бърза LPDDR5 RAM, а неговият UFS 3.1 ROM - най-бързото флаш съхранение - Ви дава огромен капацитет за съхранение.