CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове BlackBerry

В наличност Свий
В наличност Свий

Създайте дизайн за кейс на телефон BlackBerry – калъф с ваша графика или снимка

Ако се нуждаете от персонализиран аксесоар за вашия BlackBerry телефон, обърнете внимание на уеб приложението Wizard. С него можете сами да сътворите собствен дизайн за кейс, с който да се откроите от тълпата. Ето какво да направите, за да се възползвате от тази креативна опция. Отворете онлайн апликацията, изберете вашия модел устройство. Прикачете желания от вас файл за печат върху гърба на предпазния аксесоар. Съпоставете снимката или графиката спрямо размерите на шаблона. По желание можете да добавите и кратък текст – любима фраза, мисъл или послание. Преди да изпратите заявка за принтиране, проверете внимателно вашето творение. Ако всичко е наред, завършите поръчката. И така, само с няколко лесноизпълними стъпки, можете да създадете уникален дизайн на калъф за смартфон.

Нуждаят ли се смартфоните BlackBerry от аксесоари за протекция?

Смартфоните BlackBerry са известни със своята надеждност, но дори и те се нуждаят от аксесоари за протекция. Това е така, защото съвременните телефони са многофункционални устройства, които се използват не само за провеждане на разговори, но и за много други неща. Разнообразната им употреба обаче е предпоставка за възникването на различни механични повреди. Затова е добре да се подсигури тяхната защита. Като специализиран магазин за GSM принадлежности, можем да ви бъдем полезни в това начинание. При нас ще откриете голямо разнообразие от защитни кейсове, с които да предпазите мобилните си устройства от надраскване, ожулване, захабяване, замърсяване и счупване.

BlackBerry – кратка история на бранда

BlackBerry е канадска марка за телекомуникационно оборудване и софтуер. Основана е през 1984 година от Майк Лазаридис и Дъг Фрегин. Тя е една от първите компании, предлагащи умни телефони. Нейни продукти се лансират на пазара в далечната 1999г. Благодарение на редица технологични нововъведения, като електронната поща и поддържане на гласови повиквания, нейните смартфони бяха предпочитани от много бизнесмени.