CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове BQ

В наличност Свий
В наличност Свий

Направете си дизайн на калъф за телефон BQ със собствена снимка, графика и текст

За почитателите на смартфоните BQ сме подготвили специално предложение, намиращо израз в иновативно приложение. Чрез него можете да направите сами дизайн за телефона си. Ако желаете да се сдобиете с калъф, декориран по ваш вкус и предпочитание, ето какво трябва да направите. Отворете онлайн апликацията Wizard, изберете модела на устройство си. Прикачете файл с ваша снимка или графика, която желаете да се принтира на GSM аксесоара ви. Съпоставете файла спрямо размерите на щампата. По желание можете да добавите и надпис – например вдъхновяваща фраза, мисъл или послание. Преди да изпратите заявката за отпечатване, внимателно проверете какво сте сътворили. В случай че резултатът ви удовлетворява, завършете поръчката. Това е всичко. Опитайте, много е лесно. Само с няколко интуитивни стъпки можете да проектирате дизайн за телефон BQ с ваше изображение и текст.

Нуждаят ли се BQ смартфоните от аксесоари за протекция?

Мобилните устройства ежедневно са изложени на опасности, свързани с многофункционалната им употреба. Затова е добре да се подсигури тяхната адекватна защита. Като специализиран магазин за GSM принадлежности, можем да сме ви полезни в това начинание. При нас ще откриете огромно разнообразие от аксесоари за протекция на BQ телефони, които предотвратяват надраскване, захабяване, ожулване, замърсяване и дори счупване. Нещо повече, с интуитивното уеб приложението Wizard имате възможност да декорирате - отпечатате кейс с ваша снимка, текст или графика.

BQ – кратко представяне на марката

BQ е компания, специализирана в производството на потребителска електроника. Добива известност с факта, че предлага първите таблети и смартфони, работещи с Ubuntu. Сред най-успешните модели на марката се открояват Aquarius E 4.5 Ubuntu от 2015 година и BQ Aquaris X5, които се предлагат в два варианта – с Android и със системата Cyanogen OS. Продуктовото портфолио на фирмата включва още 3D принтери и различни консумативи за тях.