+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

персонализиран кейс Coolpad

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Дизайн на Coolpad калъф със собствена снимка, графика и текст

В нашия онлайн магазин ще откриете огромно разнообразие от принадлежности за телефоните Coolpad. Нещо повече, разполагаме със иновативно уеб приложение, наречено „Wizard“. Чрез него можете да проектирате сами чуден дизайн на калъфа за смартфона си. Ето какво да направите, за да се възползвате от него. Отворете онлайн апликацията, изберете модела на устройството и желания от вас кейс. Прикачете снимка, картинка или друг вид графика. Напаснете файла към размерите на примерния шаблон. По желание можете да добавите надпис, да промените цвета на фона или да използвате готовите щампи от нашата галерия. Това е всичко. Опитайте, много е лесно. С няколко интуитивни стъпки имате възможност да създадете уникален калъф, с който да изпъкнете сред тълпата. Изразете себе си с персонализиран GSM аксесоар, с дизайн, създаден лично от вас. А защо не и да направите специален подарък на ваш близък, роднина или скъп приятел.

Защо телефоните Coolpad се нуждаят от аксесоари за протекция?

Смартфоните Coolpad, подобно на останалите мобилни устройства, са изложени на различни опасности вследствие на многофункционалната им употреба. Затова е добра идея да се подсигури тяхната протекция. В etuo.bg определено можем да ви съдействаме в това важно начинание. При нас ще откриете висококачествени калъфи и закалени стъкла, които предотвратяват редица механични повреди като драскотини, замърсявания, ожулвания и дори счупвания. Нещо повече - чрез нашето приложението Wizard можете да декорирате кейсове за Coolpad с ваши снимки, текст и графики.

Coolpad – кратка история на бранда

Coolpad Group Limited, известна преди време като China Wireless Technologies Limited, е китайска корпорация за битова електроника, основана през 1993 г. В недалечното минало фирмата беше сред лидерите по продажби на телефони в Китай и най-голямата китайска марка износител на телекомуникационно оборудване в света. В наши дни компанията продължава дейността си, макар и с далеч по-слаби пазарни позиции.