CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Google

В наличност Свий

Направете си кейс за Google телефон с ваша снимка, графика и текст

Знаем колко е важно за вас да запазите любимия си Google телефон непокътнат възможно най-дълго време. Затова сме се постарали в нашия магазин да откриете висококачествените GSM принадлежности, от които се нуждаете. Нещо повече, с онлайн приложението Wizard имате възможност сами да сътворите дизайн за избраните от вас защитни аксесоари. За да се възползвате от тази атрактивна опция, изпълнете следните интуитивни стъпки. Отворете уеб апликацията. Селектирайте модела на мобилното си устройство и типа кейс, който сте си избрали за него. Прикачете файл със снимка или графика и го напаснете към размерите на примерния шаблон. Можете да добавите кратък текст, да промените цвета на фона или да ползвате някои от готовите щампи от галерията. Преди да изпратите заявка за отпечатване, винаги е добра идея да прегледате внимателно вашето творение. И така, само с няколко клика, сами проектирате калъф за смартфон с ваше изображение, картинка и надпис – идеален подарък.

Имат ли нужда от защитни аксесоари смартфоните Google?

Телефоните Google са надеждни апарати, но дори и те са изложени на различни опасности вследствие на ежедневната и разнородната им употреба. Затова е добре да се подсигури тяхната протекция. За ваше улеснение сме подбрали първокачествени кейсове и закалени стъкла. С тяхна помощ ще предпазите смартфоните си от драскотини, замърсявания, ожулвания захабявания и счупвания. А с креативното онлайн приложение Wizard ще можете и да декорирате калъфи по ваш вкус и предпочитание – със собствени снимки и текст.

Гугъл – кратко представяне на организацията

Google Inc. е емблематична американска компания, оставила своя траен отпечатък върху развитието на Интернет. Портфолиото й от продукти и услуги е огромно. Като се започне от едноименната уеб търсачка, премине се през Gmail, Youtube, Android и се стигне до собствена марка телефони. Юридически погледнато, организацията се води дъщерно дружество на корпорацията Alphabet Inc.