CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Google Pixel 4a 5G

В наличност Свий

Как да проектирам кейс за своя Google Pixel 4a 5G?

Процесът на създаване на калъф за телефон не е труден и ще Ви отнеме не повече от 5-10 минути, ако знаете какъв дизайн искате да проектирате. Процесът може и да отнеме повече време, ако се развихрите и отключите въображението си. Първата стъпка е стартирането на апликацията, която е нашия уебсайт, която няма да нужда да бъде инсталирана извън уебсайта. След това изберете модела на Вашия телефон. Оттук нататък имате на разположение виртуален калъф пред Вас, на който можете да приложете каквото пожелаете. Можете да качите изображение или снимка, да добавите стикери и да завършите дизайна си с надпис или сантиментален цитат.

Защо калъфите по поръчка са толкова специални?

Това, което прави персонализираните кейсове толкова популярни, е техния оригинален вид. След като сте проектирали свой собствен калъф, шансовете друг човек да притежава същия са никакви. Възползвай се от опцията да създадеш свой собствен калъф, ако си човек, който държи на стила си и обичаш да изразяваш себе си с дрехите и аксесоарите си. По този начин можеш да използваш въображението си да проектираш дизайн, който идеално ще пасне на индивидуалния ти стил. Нека да не забравим, че кейсовете по поръчка предоставят ефективна защита на устройството. Така като проектирате калъф, Вие не само ще притежавате уникален аксесоар, но и ще осигурите нужната защита на своя Google Pixel 4a 5G.

Google Pixel 4a 5G – особености на модела

Правете фотосесия през деня или нощта, запечатвайте моменти със зашеметяваща яснота и правете клипове с вдъхновени от Холивуд ефекти. Останете заредени през целия ден и включете Extreme Battery Saver, за да получите до 48 часа батерия, когато имате най-голяма нужда от нея. Чипът за защита Titan M и автоматичните актуализации помагат да запазите своята поверителност в безопасност, така че да можете да бъдете спокойни. Получавайте помощ в движение и намирайте отговори, когато имате нужда от тях, с Google Assistant.