Персонализирани кейсове Google Pixel 5

В наличност Свий
В наличност Свий

Google Pixel 5 – създайте мечтания си калъф

Производителите на смартфони винаги се опитват да доставят голям избор от дизайни, но е трудно за всеки потребител да се отличи и да бъде различен. Затова нашият онлайн магазин Ви предлага опцията Вие самите да проектирате калъф за смартфона си, така че да можете да се откроите от тълпата хора, притежаващи същия модел. От Вас единствено се изисква да стартирате нашата лесна за използване апликация, да качите изображението и да го позиционирате върху виртуалния калъф. Ако искате можете и след това да добавите сантиментален текст, който да поогне на калъфа да бъде създаден специално за Вас.

Защо да проектирате калъф за устройството си?

Омръзнало Ви е да има хора, които има същия модел смартфон и искате да бъдете различни? Търсите постоянно по най-различни места за вече проектирани калъфи с най-различни дизайни, но все не можете да намерите калъф, който идеално да пасне на индивидуалния Ви стил. Защо не проектирайте калъф, който не само ще Ви открои от тълпата, но и ще осигури нужната защита на Вашия смартфон. Също така проектиран от Вас калъф може да бъде великолепен подарък за Ваш любим човек. Най-вече и като добавите текст със специално пожелание. А пък хората, управляващи свой бизнес, могат допълнително да го рекламират като проектират калъф с логото на компанията и го разпространят по клиенитите и персонала си.

Google Pixel 5 – особености на модела

Google Pixel 5 е първият смартфон с операционна система Android 11. Ще можете да се радвате на най-различни специфики, които идват с тази нова операционна система. Гледайте видеоклипове и играйте на игри с часове без прекъсване с мощната батерия от 4000 mAh. Преминавайте от приложение на приложение безпроблемно с плавната игра на Snapdragon 765G. Съхранявайте каквото пожелаете и в количеството, което искате с огромнот външно съхранение от 128GB. Имайте силна връзка където и да сте на планетата, защото Google Pixel 5 е оборудван с 5G настройка.