+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

персонализиран кейс HTC

ФИЛТРИ
шоу
ПОКАЖИ НА САЙТА
шоу
В наличност
покажи

 

 

Изразете себе си със собствен дизайн на кейс за смартфон HTC – калъф с ваша снимка

Добре съзнаваме колко е важно за вас да запазите непокътнат любимия си HTC смартфон възможно най-дълго време. В тази връзка сме се постарали да подберем първокачествените предпазни аксесоари, от които се нуждаете за вашия телефон. Но това не е всичко. С интуитивната уеб апликацията Wizard можете сами да проектирате дизайна за избраните от вас GSM принадлежности. Ето какво да направите, за да се възползвате от тази чудесна опция. Отворете онлайн приложението. Изберете модела на мобилния си апарат и вида на калъфа за него. Прикачете файл с ваша графика или снимка и го адаптирайте към размерите на примерната щампа. По желание можете да добавите надпис, да смените цвета на фона или да използвате някой от шаблоните в галерията. Добра идея е да прегледате внимателно вашето творение, преди да изпратите заявка за отпечатване му. И така, само с няколко лесноизпълними стъпки, можете напълно самостоятелно да декорирате кейс с ваше изображение и надпис.

Имат ли нужда телефоните HTC от аксесоари за защита?

Телефоните HTC са доказани със своята надеждност апарати, но дори и те са уязвими на опасности вследствие на ежедневната и разнообразната им употреба. Затова е важно да се подсигури тяхната адекватна протекция. В etou.bg можем да ви бъдем от полза в това начинание. За ваше улеснение сме селектирали първокласни калъфи, с които ще предпазите телефона си от ожулвания, драскотини, захабявания, замърсявания и счупвания. А чрез приложението Wizard ще можете да направите кейсове с уникален дизайн – с ваши снимки, графики и текст.

HTC - кратка история на компанията

HTC, известна до 2008г. като High-Tech Computer Corporation, е тайванска компания, специализирана в производството на мобилни устройства. Фирмата е създадена през 1997г. Наред с многото си постижения е известна и с факта, че първа създава телефон с тъч скрийн.