Персонализирани кейсове HTC Desire 20 Pro

В наличност Свий
В наличност Свий

HTC Desire 20 Pro – създайте калъфа на мечтите си

С проектирането на свой собствен калъф, Вие ще имате възможността да се откроите от тълпата и да притежавате уникален продукт. С помощта на нашия съветник, Вие можете да създадете този мечтан калъф, който не само ще привлече вниманието на всички близки, но и ще предостави ефективна защита срещу нежелани физически повреди и драскотини. Всички калъфи, проектирани чрез нашия уебсайт, са изработени с изключително внимание към детайлите, така че да изглежда точно като образът, който сте избрали. Какво чакате? Проектирайте уникален калъф за Вашия смартфон, откроете се от тълпата и осигурете неговата безопасност.

Защо да проектирам калъф за смартфона си?

Ние обещаваме да обърнем внимание на всичките детайли и да изработим калъф само от материали от високо качество. Съветникът на нашия уебсайт е изключително лесен за използване и няма нужда да се притеснявате. Etuo.bg подкрепя креативността на всички потребители и знае, че някои от вече подбраните калъфи няма да срещнат стандартите на взискателните ни клиенти и затова се е погрижил да предложи тази възможност. Една от основните причини защо трябва да създадете този уникален продукт е, че той не само ще Ви помогне да се откроите от тълпата, но и ще предостави ефективна защита за смартфона Ви и ще го предпази от най-различни физически наранявания.

HTC Desire 20 Pro – характеристики на модела

Запознайте се с HTC Desire 20 Pro. Правете каквото искате и за по-дълго време с огромната батерия от 5000 mAh и голям капацитет на паметта. Тя представлява 30% увеличение на капацитета от предшественика му. Ниско съдържание на заряда? Бързото зареждане 3.0 ще зареди телефона за нула време. Пет обектива за нива са в готовност за моменти от живота и всички видове снимки. Правете ясни и бързи селфита с 25-мегапикселовата предна камера, която разполага с настройка на затвора с меко докосване. Със своя 6,5-инчов дисплей и невъзможно тънка рамка недвижимостта на екрана и удоволствието от гледане се увеличават.