Персонализирани калъфи за Huawei

Филтри Свий
модел на устройството 151
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как лесно да създадете дизайна на своя кейс за HUAWEI

Осъзнаваме колко е важно за вас да съхраните непокътнат любимия си Huawei телефон възможно най-дълго време. Затова в нашия магазин etuo.bg сме се постарали да селектираме първокласните аксесоари за мобилни устройства на достъпни цени. Дори нещо повече – с иновативната уеб апликация Wizard имате опция сами да проектирате собствен дизайн за аксесоари. За да се възползвате от тази страхотна възможност, просто изпълнете следните лесноприложими стъпки. Стартирайте онлайн приложението. Изберете модела на устройството си. Качете файл с Ваша графика или снимка и го нагласете спрямо размерите на примерната щампа. Можете да добавите надпис, а също така да смените цвета на фона или да използвате някой от готовите шаблони от галерията.

Какви са предимствата на персонализираните калъфи

Всеки калъф за Вашия Huawei смартфон е чудесен подарък, защото изработката на гръбчетата е изключително ефективна в предпазването на телефона от най-различни механични наранявания. Създай кейс по поръчка и това ще бъде перфектния подарък, защото по този начин ще се откроите от тълпата с напълно оригинален аксесоар. Калъфът по поръчка ще помогне да изразите себе си със своя Huawei телефон. Като се възползвате от възможността да проектирате свой персонализиран дизайн, Вие ще:

  • - предоставите нужната защита на телефона, така че да остане непокътнат за възможно най-дълго време;
  • - никой друг няма да има същия калъф като Вас;
  • - най-накрая ще имате кейс, който идеално пасва на стила Ви;
  • - ще си спестите времето да търсите с часове вече създаден калъф.

За какви поводи са подходящи

Проектирани по поръчка гръбчета за Huawei телефони са подходящи за всякакви поводи. Можете да създадете кейс с дизайн, който е подходящ за ежедневието Ви. Но пък можете и да проектирате кейс по поръчка с по-специален дизайн, който да е подходящ за празници - Коледа, Великден и рождени дни. Също така кейсът по поръчка може да бъде идеален подарък за Huawei телефона на Ваш близък. Добавете Ваша любима снимка заедно и сантиментален текст. В допълнение хората управляващи свой бизнес могат да създадат кейс с логото на компанията с цел допълнителна реклама. Калъфите, които можете да създадете по поръчка са съвместими с най-често срещаните Huawei модели - от p10 до p40, y6/y7, mediapad.