CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Huawei Mate 40 Pro 5G

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 102
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте калъфа на мечтите си за своя Huawei Mate 40 Pro

Омръзнало ли Ви е да не можете да намерите калъф за смартфона си, чиито дизайн да харесате? Нашият онлайн магазин е зареден с огромен избор от калъфи, но много добре знаем, че те не винаги ще се харесат на всекиго. Затова с цел да подкрепи Вашата креативност, Ви предлагаме Вие самите да създадете калъф с дизайн ,който идеално пасва на стила Ви. Единственото нещо, което трябва да направите е да стартирате апликацията на сайта (няма нужда да изтегляте) и да изберете модела на устройството. След това възможностите са безкрайни. Подготвили сме Ви папка с графики, но и можете да качите Ваше изображение. Също така можете да добавите текст за допълнителен стил.

Защо да създам калъф за смартфона си?

Като създадете калъф за своя смартфон, Вие не само ще се откроите с уникален аксесоар, но и ще осигурите ефективна защита на Вашето устройство при механични наранявания. Затова нашия екип силно препоръчва на всеки притежател на смартфон да го оборудва с какъвто и да е калъф, така че неговата оригинална стойност и вид да бъдат запазени за възможно най-дълго време. А пък като проектирате калъф, Вие ще притежавате уникален аксесоар, който перфектно приляга по модела смартфон и пасва на стила Ви. Също така можете и да създадете калъф за Ваш близък, защото проектиран от Вас калъф може да бъде сантиментален подарък, най-вече ако добавите специални графики и надписи.

Huawei Mate 40 Pro – особености на модела

Емблематичен и иновативен, Huawei Mate 40 Pro е почит към баланса и симетрията. Дисплеят с хоризонт от край до край 88 ° предлага забележително потапяне, като екранното съдържание се пръска по повърхността, стрийминг на цветове, икони и текст, сякаш се разлива от водопад. Заоблените ъгли помагат да запазите телефона си непокътнат го правят удобен на допир. С повече от 15 милиарда транзистора, изключително компактният 5nm Kirin 9000 5G SoC е способен да изпълнява много задачи и да обработва огромни количества данни. Батерията с голям капацитет от 4400 mAh, оборудвана с 66 W Huawei SuperCharge и 50 W безжична Huawei SuperCharge работят заедно, за да направят източването на енергия още по-бавно.