Персонализирани кейсове Huawei MatePad 10.4 

(Брой продукти: 1)
Филтри
марка на устройството 1
Модел на устройството 103
Производител / серия 1
Цвят 1
Сортиране
сортиране по подразбиране
Последно добавени
Най-ниска цена
Най-висока цена
Най-популярни
Huawei MatePad 10.4 - създайте персонализиран калъф Wallet Book - бял ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Направи дизайн Wallet Book

Huawei MatePad 10.4 - създайте персонализиран калъф Wallet Book - бял

Промо цена 55,17 лв. Редовна цена 64,90 лв.
 

Huawei MatePad 10.4 – проектирайте калъфа на мечтите си

За взискателните ни клиенти, нашият онлайн магазин е подготвил съветник, който ще Ви помогне да проектирате калъф за таблета, който ще бъде оригинален и ще пасне идеално на вкуса Ви. Откроете се от тълпата с помощта на уникален калъф, който никой друг притежател на същия модел таблет няма да има. И не само това, но и ще успеете да осигурите ефективна защита на таблета при всеразлични физически наранявания. Нашият съветник ще Ви помогне с процеса на проектиране и единственото нещо, което трябва да направите е да качите и позиционирате избраното от Вас изображение върху виртуалния калъф. След това нашият съветник и екип ще се погрижи калъфът да изглежда точно както желаете до последния детайл.

Защо да проектирам калъф?

Предимствата от проектирането на калъф са безкрайни. Едно от тях е, разбира се, е факта, че ще бъдете оригинални. Ние разбираме, че понякога подбраните от нас принтирани дизайни не са подходящи за стила Ви и като създадете калъф, Вие сте отговорни за дизайна, така че да подхожда на вкуса Ви. Всеки един от калъфите ни се изработени многокачествени материали и обещават да предпазят ефективно таблета от наранявания и надрасквания. Проектиран от Вас калъф също така може да бъде перфектния подарък за Ваш любим човек. В допълнение собствениците на бизнеси могат да се възползват от тази опция с цел да промотират услугите си като изберат дизайн с логото на бизнеса.

Huawei MatePad 10.4 – характеристики на модела

10,4-инчовият FullView Display, 7,9 мм тесни рамки и широк екран на Huawei MatePad Ви позволяват да разгърнете всичките си причудливи мисли и нови идеи. С помощта на Histen 6.0 3D стерео, можете да се насладите на потапящо звуково поле, което тече навсякъде около вас. Новия режим на eBook, който интелигентно настройва контраста, яркостта и дефиницията за по-удобно изживяване при четене на електронни книги, почти като прелистване на истински книги. Небрежно рисувайте или пишете с Huawei M-Pencil, който предлага гладко изживяване като молив на хартия. С батерия с голям капацитет 7250 mAh, едно зареждане може да поддържа до 12 часа локално гледане на видео или 7 часа вълнуващи 3D игри. Huawei Kirin 810 приема 7nm процесор и самостоятелно разработената NPU архитектура на Huawei, представяйки разширена енергийна ефективност и изчислителен капацитет с подобрена производителност на AI, която интелигентно разпределя изчислителната мощност. Тънък, елегантен и стилен, опростеният дизайн на Huawei MatePad е наистина лакомство за Вашите очи.