Персонализирани кейсове Huawei MatePad T10S

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
модел на устройството 151
×
Производител / серия 1
×
тип калъф 2
×
Цвят 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Създайте напълно оригинален калъф за своя Huawei MatePad T10s

За жалост Вие няма да бъдете единствените притежатели на този смартфон. Ще Ви бъде трудно да се откроите от всички останали без помощта на допълнителен аксесоар. Можете да си харесате от вече подбраните ни калъфи или пък да бъдете напълно оригинални и да проектирате свой собствен калъф. Можете да направите това като стартирате нашата апликация, изберете модела на устройството и качите изображението, което искате да бъде щампирано. След това можете да добавите текст, който допълнително да украси дизайна Ви. Откроете се от тълпата и бъдете различни с помощта на etuo.bg.

Защо да проектирам калъф за таблета си?

Всеки калъф е чудесен подарък за един таблет, независимо дали той е вече приготвен или проектиран от Вас. Защо? Защото калъфът ефективно предпазва таблета от най-различни механични наранявания, които могат да се случат във Вашето ежедневие. Също така калъфът ще помогне да запазите оригиналната стойност на устройството. Като създадете свой собствен дизайн за калъфа, Вие най-накрая ще притежавате аксесоар, който перфектно пасва на стила Ви. Също така проектирането на калъф може да играе огромна роля в рекламирането на бизнес. Защо да не създадете дизайн с логото на Вашия бизнес, по този начин ще разпространите бизнеса си и хората ще Ви запомнят.

Huawei MatePad T10s – особености на модела

Колкото и да е лек и тънък, Huawei MatePad T 10s осигурява силно присъствие със своя изтънчен дизайн и завладяващ екран. Той разполага с 10,1-инчов 1920 x 1200 FHD дисплей с тесни рамки, за да предложи по-голямо визуално въздействие. Комбинирайки EMUI 10.1 осемядрен чипсет и усъвършенстван алгоритъм, този таблет предлага подобрена графика и подобрена производителност. Със сертифициран от TÜV Rheinland Eye Comfort за намаляване на вредната синя светлина, този таблет предлага по-добър комфорт за очите за ежедневната Ви употреба. Можете да изберете режим на електронна книга за едно приятно изживяване и когато е нощ, превключете на тъмен режим за по-мек ефект на дисплея с намален контраст на светлината.