Персонализирани кейсове Huawei MatePad T8 

(Брой продукти: 1)
Филтри
марка на устройството 1
Модел на устройството 103
Производител / серия 1
Цвят 1
Сортиране
сортиране по подразбиране
Последно добавени
Най-ниска цена
Най-висока цена
Най-популярни
Huawei MatePad T8 - създайте персонализиран калъф Wallet Book - бял

Направи дизайн Wallet Book

Huawei MatePad T8 - създайте персонализиран калъф Wallet Book - бял

Промо цена 55,17 лв. Редовна цена 64,90 лв.
 

Искате ли напълно оригинален калъф за смартфона си?

Нашият уебсайт се старае да е запознат с тенденциите и да Ви предлага стилни калъфи обаче вече подбраните ни калъфи не винаги ще паснат на вкуса Ви. Затова сме подготвили лесната за използване апликация, която ще Ви помогне да проектирате калъфа на мечтите си. С апликацията идва и нашият интуитивен съветник, който ще Ви съветва с всяка стъпка в процеса на създаване на калъф. От Вас единствено се изисква да стартирате апликацията, да качите желаното изображение и да го позиционирате върху виртуалния калъф.

Нужно ли ми е да създам калъф за своя Huawei MatePad T8?

Първо нека обясним защо Ви е нужно да се сдобиете с какъвто и да е калъф. Независимо от вида на калъфа и неговият дизайн, той е изработен ефективно да защити смартфона от механични наранявания, които могат и да смъкнат неговата оригинална стойност. А пък като проектирате калъф, Вие ще можете да се откроите от тълпата хора, притежаващи същия модел смартфон. Също така проектирането на калъф може да бъде специален подарък за Ваш близък. Хората, които притежават свой бизнес могат да се възползват от тази опция като създаде калъфи с логото на компанията, така че да рекламира бизнеса.

Huawei MatePad T8 – особености на модела

Huawei MatePad T8 е перфектният таблет за гледане на любимите Ви филми и четене на електронни книги в движение. Със свръх тънки странични панели с размер 4.9 mm и 80% съотношение на екрана към тялото, Huawei MatePad T8 Ви предоставя достатъчно пространство на екрана за потапящо забавление. А пък металното му тяло с извити ръбове придава елегантен вид. Тежащ само 310 g, той е толкова лек, че лесно можете да го поставите в чантата или да го носите само с една ръка за развлечение или учене. Приемайки усъвършенстван окта-ядрен чипсет, Huawei MatePad T8 осигурява бърза скорост на обработка, което Ви позволява да извършвате ежедневните си задачи без усилия. Благодарение на голямата батерия от 5100 mAh, този таблет издържа дълго време с едно зареждане, което Ви осигурява 12 часа възпроизвеждане на видеоклипове и 12 часа сърфиране в уеб страници.