Персонализирани кейсове Huawei P Smart (2020)

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 100
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Huawei P Smart – създайте своя мечтан калъф

Ако искате да бъдете различни и да се откроите от тълпата, попаднали сте на правилното място. Нашият онлайн магазин Ви предоставя възможността да проектирате калъф за смартфона си, който никой друг потребител няма да притежава. Осигурете ефективната защита на новозакупения Ви Huawei P Smart и в същото време създайте 100% оригинален калъф с помощта на нашия семпъл съветник. Само няколко лесни стъпки Ви делят от мечтания калъф; след като заредите съветника, изберете образ и го качете на сайта. Нашият екип ще се погрижи да бъде точно както си го представяте и ще обърнем нужното внимание на детайлите.

Защо да проектирате калъф за Вашия Huawei P Smart?

Ние разбираме, че вече подготвените калъфни дизайни няма да задоволят някои от взискателните ни клиенти и затова сме се погрижили да предоставим тази услуга, за да имате възможността да създадете калъф, който идеално ще пасне на индивидуалния Ви стил и вкус. Като проектирате уникален калъф за смартфона си, не само че ще се откроите от всички потребители на Huawei P Smart, но и ще осигурите неговата защита. Освен това сътворяването на уникален калъф може да бъде атрактивен подарък за любим човек. В допълнение малките бизнеси могат да използват нашата услуга да създадат калъф с логото си за допълнителна реклама.

Huawei P Smart – спецификация на модела

Huawei P Smart е едно от новите попълнения на компанията Huawei и както всеки друг модел пуснат на пазара от марката, този модел обещава да задоволи всеки потребител със своите атрактивни характеристики. Смартфонът е оборудван с най-новата версия на операционната система Android 9 Pie и се захранва с октаядрен процесор HiSilicon Kirin 710F. Освен че притежава 4 GB RAM, той идва с 128 вградена памет, която може да бъде разширена с microSD карта. Huawei P Smart идва с 6,21-инчов сензорен дисплей с резолюция 2340 х 1080 пиксела. Смартфонът предлага две задни камери – първичната е 13-мегапикселова и втората е 2-мегапикселова. Предната камера е 8-мегапикселова, която я прави перфектна за селфита.