CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Huawei P Smart S

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 102
×
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте мечтаният калъф за Вашия Huawei P Smart

Омръзнало ли Ви е да виждате хора със същия модел смартфон и да се сливате с тълпата? Попаднахте на правилното място, защото ние от etuo.bg подкрепяме креативното мислене на клиентите си и Ви предлагаме опцията Вие сами да изберете и проектирате дизайна на калъфа си, така че да се отличите. От Вас се изискват две неща: качете изображението, което искате да бъде принтирано, и го позиционирайте върху виртуалния калъф. След това нашият екип и съветник ще се погрижим той да изглежда по стандартите Ви и да обхване всеки малък детайл.

Защо да се възползвате от опцията да създадете свой калъф?

Едно от основните предимства от притежаването на калъф е, че той ще предпази смартфона Ви от всевъзможни механични наранявания и ще поеме успешно шока от удара в случай, че до изпуснете на земята, така че ценните вътрешни компоненти на устройството да продължат да функционират както обикновено. Спрямо естетика, като проектирате калъф Вие ще можете да се откроите от тълпата и имате свободата да изберете дизайна, така че той да съвпада с вкуса и индивидуалния Ви стил. Също проектиран от Вас калъф може да бъде перфектен подарък за Ваш любим човек като използвате любима Ваша снимка. Собствениците на бизнеси могат също да се възползват от нашата опция като проектират калъф с логото на компанията с цел на допълнителна маркетинг реклама.

Huawei P Smart – особености на модела

Huawei P Smart е едно от новите попълнения на марката и дори с ниската си цена, той е произведен по високи стандарти с изключително впечатляващи характеристики. Устройството се предлага с тройна AI и всеки от обективите имат своята функция. Основната камера е 48-мегапикселова с функция Super Clear, ултра широкоъгълната камера е 8-мегаписелова и камерата за дълбочина е 2-мегапикселова, така че да можете да откривате мистериите на природата или да улавяте любимите моменти от живота си. Освен това устройството е оборудвано с 4 GB RAM, така че плавно и бързо да превключвате между приложения, и с 128 GB ROM пространството за любимите Ви видеоклипове, снимки и игри ще бъде по-голямо от всякога. Спрямо своя модерен дизайн, смартфонът също предлага 6,3-инчов OLED дисплей със съотношение на екрана към тялото от 90,17% и изумителна разделителна способност от 2400 х 1080 пиксела. Също така смартфонът притежава мощна батерия от 4000 mAh, така че да се наслаждавате на видеа, игри и интернет сърфиране за възможно най-дълго време.