Персонализирани кейсове Huawei P40 Lite 5G

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Huawei P40 lite 5G – проектирайте своя мечтан калъф

Не се чудете, а използвайте нашата опция да проектирате калъф за Вашия Huawei P40 lite 5G, който ще Ви помогне да се откроите от тълпата хора със същия модел смартфон. С помощта на нашия съветник, Вие можете да създадете този мечтан калъф, който не само ще привлече вниманието на всички близки, но и ще предостави ефективна защита срещу нежелани физически повреди и драскотини. Всички калъфи, проектирани чрез нашия уебсайт, са изработени с изключително внимание към детайлите, така че да изглежда точно като образът, който сте избрали. Какво чакате? Проектирайте уникален калъф за Вашия смартфон, откроете се от тълпата и осигурете неговата безопасност.

Ползата от проектирането на 100% оригинален калъф

Защо не изберете да бъдете различни от останалите като проектирате персонализиран калъф за Вашия Huawei P40 lite 5G. Не само че ще се откроите от останалите хора, притежаващи същия смартфон, но и ще осигурите ефективната му защита, така че смартфонът да бъде предпазен от най-различни наранявания и да запазите неговата оригинална стойност. Също така можете да създадете оригинален калъф с Ваша любима снимка и да го подарите на близък човек или пък имате възможността да сътворите уникален калъф с логото на Вашата компания. В допълнение това е идеален вариант за взискателните ни клиенти, които не одобряват вече подбраните ни дизайни и затова etuo.bg, в името на всички любители на креативни решения, Ви предлага да създадете калъф, който перфектно да пасне на индивидуалния Ви стил.

Huawei P40 lite 5G – особености на модела

Huawei представи още един смартфон през 2020г. в своята P40 гама и той е Huawei P40 lite 5G, който се счита за по-бюджетен вариант в серията и е един от най-достъпните 5G телефони в момента. Екранът се измерва от 6,5 инча и запълва по-голямата част от предната повърхност, като разполага с камера, за да намали въздействието на рамките около панела. Дисплеят е също така с резолюция 2400 х 1080 и плътност на пикселите над 400 пиксела на инч. Най-атрактивната особеност е, че смартфонът поддържа 5G и плюс това има 4000 mAh батерия, за да работи през целия ден. Той разполага с 64-мегапикселова камера, вградена с настройка на квадратна камера, заедно с ултра широка камера, както и сензори за информация за макро и дълбочина.