CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Huawei Y5P

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 102
×
Производител / серия 3
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Huawei Y5p – проектирайте уникален калъф

В днешно време е толкова лесно да се слеем с хората, притежаващи същия смартфон като нас, най-вече поради факта че производителите не пускат повече от четири опции за дизайн. С помощта на etuo.bg Вие можете да се откроите от тълпата и да проектирате 100% оригинален калъф, който всеки ще завиди. Ние Ви предлагаме лесен и семпъл начин да създадете своя мечтан калъф с нашия съветник, който интуитивно ще навигира избраното от Вас изображение. Какво чакате? Проектирайте калъф, който перфектно ще пасне на индивидуалния Ви стил!

Защо да създам свой собствен калъф за смартфона си?

Ние обещаваме да обърнем внимание на всичките детайли и да изработим калъф само от материали от високо качество. Съветникът на нашия уебсайт е изключително лесен за използване и няма нужда да се притеснявате. Etuo.bg подкрепя креативността на всички потребители и знае, че някои от вече подбраните калъфи няма да срещнат стандартите на взискателните ни клиенти и затова се е погрижил да предложи тази възможност. Една от основните причини защо трябва да създадете този уникален продукт е, че той не само ще Ви помогне да се откроите от тълпата, но и ще предостави ефективна защита за смартфона Ви и ще го предпази от най-различни физически наранявания.

Huawei Y5p – спецификация на модела

Huawei официално пусна новия си смартфон Huawei Y5p през май 2020г. Той се продава на дребно в различни цветове, включително зелено, черно и синьо, за да Ви даде опции да изберете според стила Ви. По отношение на издръжливостта, смартфонът е изработен от поликарбонатен материал и тежи 144 грама. Huawei Y5p разполага с 5,45-инчов дисплей с резолюция 720 х 1440 пиксела. Процесорът е MediaTek Helio P22 SoC с 2 GB RAM и вътрешна памет от 32 GB. Смартфонът предлага с 8МР задна камера и 5МР селфи камера. Батерията е несменяема и разполага с 3020 mAh, която обещава да издържи цял ден при ежедневна употреба. С всички тези впечатляващи характериситики изброени, Вие трябва да направите всичко възможно да предпазите смартфона си. Можете да осигурите ефективна защита с един от нашите калъфи комбиниран с високачествен скрийпротектор.