Персонализирани кейсове Huawei Y8p

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
модел на устройството 151
×
Производител / серия 2
×
тип калъф 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Huawei Y8p – проектирайте уникален калъф

Нашият уебсайт подкрепя креативните потребители и затова се е погрижил да предложи опцията Вие сами да изберете дизайна на калъфа си. Ние разбираме, че някои от Вас няма да одобрят вече подбраните от нас дизайни и сме приготвили семпъл за използване съветник, който ще Ви помогне да проектирате калъф, който перфектно ще подхожда на индивидуалния Ви стил и вкус. Като проектирате калъф, Вие не само ще се откроите от тълпата притежаваща същия смартфон като Вас, но и ще осигурите ефективната му защита, така че какво чакате? Създайте своя мечтан калъф днес!

Защо да създадете оригинален калъф?

Една от основните причини да сътворите оригинален калъф е, че ще имате възможността да бъдете различни. В днешно време производителите на смартфони пускат на пазара няколко дизайна, от които може да изберете, което довежда до резултата потребителите да притежават един и същ смартфон като останалите. Като изберете да проектирате свой уникален калъф, Вие ще можете да се изразите креативно и да се откроите от тълпата. Друга също така атрактивна причина да проектирате калъф с помощта на нашия уебсайт е, че това може да бъде фантастичен подарък за Ваш любим човек. Или пък използвайте нашия съветник за допълнителна реклама на Вашия бизнес като проектирате калъф с логото Ви.

Huawei Y8p – особености на модела

Huawei Y8p идва с впечатляващи три AI-тройни камери, които ще Ви помогнат да записвате Вашите любими моменти. Смартфонът е захранван с 4000 mAh батерия, която Ви позволява да възпроизвеждате видеа, музика и уеб сърфиране за изключително дълго време. Също така той предлага 6 GB RAM, което е предостатъчно да можете да стартирате няколко приложения на веднъж без да има чакащ период, а пък неговата 128 GB ROM е напълно достатъчна да не се притеснявате за съхранението на всичките Ви любими снимки, видеоклипове и игри. В допълнение с атрактивния си 6,3-нинчов OLED дисплей с резолюция 2400 х 1080, новото попълнение Huawei Y8p осигурява възхитително визуално изживяване и цветова гама.