CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Kindle

В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте калъф за електронен четец Kindle – кейс с ваша графика, снимка и текст

Ако използвате четец за електронни книги Kindle и се нуждаете от аксесоари за неговата протекция, то знайте, че при нас ще намерите защитните принадлежности, които търсите. Нещо повече, с интуитивната онлайн апликация Wizard имате възможност да проектирате дизайн на калъф по ваш вкус и предпочитание. Ето какво да направите, за да се възползвате от тази креативна опция. Стартирайте уеб приложението, изберете модела на устройството си. Прикачете ваша снимка, картинка или графика. Можете да добавите и кратък текст, да смените цвета на фона или да ползвате някой от готовите шаблони. Подредете всички елементи и ги напаснете спрямо размерите на примерната щампа на избрания от вас кейс. Винаги е добра идея да огледате внимателно творението си, преди да пуснете заявка за отпечатване му. И така, само с няколко лесноизпълними стъпки, можете да създадете дизайн на мечтания от вас кейс за таблет. Например с изображение на кориците на любима книга, автор или цитат.

Нуждаят ли се Kindle таблетите от аксесоари за тяхната защита?

Всички таблети, включително и тези с емблемата на Kindle, са изложени на различни опасности. Затова и подсигуряването на адекватната им защита е от съществено значение. За да ви помогнем в това начинание, в магазин etuo.bg сме подбрали висококачествени калъфи, които предотвратяват ожулване, надраскване, замърсяване и счупване на четеца. А с иновативното уеб приложение Wizard можете сами да сътворите щампи с ваши снимки за принтиране върху кейсове за таблет.

Kindle – кратка история на популярната марка за четци на електронни книги

Kindle е марка четци за електронни книги на американската компания Amazon. Тяхното лансиране на пазара бе през 2007 година. Макар и първоначално да не бяха особено популярни, в наши дни се радват на голям брой почитатели. Сред успешните модели на бранда се открояват Amazon Kindle Fire и Paperwhite.