Персонализирани калъфи за телефони Lenovo

В наличност Свий

Направете калъф за Lenovo с ваша снимка, графика и текст

В нашия онлайн магазин ще откриете огромно разнообразие от аксесоари за мобилни устройства Lenovo. Нещо повече, подготвили сме ви специално предложение, изразяващо се в креативното уеб приложение Wizard. С него можете да направите собствен дизайн - щампа за калъф с ваша снимка, текст и графика. Ето какво да направите, за да се възползвате от тази чудесна опция. Стартирайте интуитивната онлайн апликация и изберете модела на вашия апарат. Качете файл с изображение. Можете да добавите и надпис, да подмените цвета на фона или да ползвате някой от готовите шаблони. Подредете елементите и ги адаптирайте спрямо размерите на образеца на избрания от вас кейс. Добра идея е да огледате творението си, преди да изпратите заявка за отпечатването му. И така, само с няколко клика, можете да проектирате персонализирани GSM принадлежности по ваш вкус и предпочитание.

Нуждаят ли се мобилните устройства Lenovo от аксесоари за протекция?

Всички смартфони и таблети, дори и тези с емблемата на Lenovo, са уязвими на различни механични повреди, които са вследствие на всекидневната и разнообразната им употреба. Затова е изключително важно да се подсигури тяхната надеждна протекция. За да ви помогнем в това начинание, сме подбрали първокласни кейсове и закалени стъкла. Чрез тях можете да предотвратите надраскване, ожулване, захабяване, замърсяване и дори счупване на вашия телефон. А благодарение на онлайн апликацията Wizard имате възможност да създадете щампи за калъфи с графики, текст и снимки.

Lenovo – кратка история на марката

Lenovo е китайска компания за потребителска електроника, основана през 1984г. от Лю Чуанджи заедно с 10 негови съдружници. Първоначално наименование на фирмата е било New Technology Developer Inc., но бързо се заменя от Legend. През 2013г. се сформира групата Lenovo, която през 2014 година закупува Motorola Mobility. Не след дълго корпорацията лансира и мобилни апарати със собственото си име.