CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Lenovo Tab M10 Plus 10.3

В наличност Свий
В наличност Свий

Създайте калъфа на мечтите си за Lenovo Tab M10 Plus 10.3

Ние подкрепяме креативното мислене на клиентите си и много добре знаем, че понякога вече проектираните от нас калъфи не подхождат на стила Ви. Затова Ви предлагаме лесна за използване апликация, която ще Ви помогне най-накрая да притежавате аксесоар, който перфектно ще пасне на вкуса Ви. Искат се три лесни стъпки, които да предприемете и ще можете да притежавате калъфа на мечтите си. Стартирайте апликацията, качете изображението и го позиционирайте върху виртуалния калъф. В допълнение можете и да добавите текст, който да го направи уникален.

Защо да проектирам калъф за смартфона си?

Нека първо изброим причините защо трябва смартфонът Ви да бъде оборудван с какъвто и да е калъф. Калъфът ефективно предпазва устройството от най-различни механични наранявания и по този начин то ще запази оригиналната си стойсност и вид. А пък като проектирате специално калъф за него, Вие ще можете най-накрая да имате уникален аксесоар, който не само ще пасне идеално на стила Ви, но и ще помогне да се откроите от тълпата хора, притежаващи същия модел смартфон. Също така можете да подарите създаден от Вас калъф на Ваш любим човек, така че и те осигурят нужната защита на смартфона си и да притежават уникален аксесоар.

Lenovo Tab M10 Plus 10.3 – характеристики на модела

С изцяло метално тяло и ултрамодерен дизайн, Lenovo Tab M10 FHD Plus (2-ро поколение) се откроява сред тълпата. Неговият 10,3-инчов FHD дисплей и двойни високоговорители с Dolby Atmos Ви дават наистина завладяващо забавление. А с опционалната Smart Charging Station можете да управлявате своя интелигентен дом чрез Google Assistant. Можете също така да изберете калъф или екранен протектор, който да защити Вашето устройство, когато Вие сте в движение. Хвърлете безпроблемно осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon и бърз WiFi и имате едно сериозно развлекателно устройство, за дома или в движение. Накратко, това не е обикновен таблет!