CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове LG

В наличност Свий

Проектирайте калъф за LG телефон със собствена снимка, графика и текст

Наясно сме колко е важно за вас да запазите непокътнат любимия си LG телефон за по-дълъг период от време. Ето защо в нашия магазин сме подбрали GSM принадлежностите, от които се нуждаете за декорацията и поддръжката на смартфона си. Нещо повече, подготвили сме ви специално предложение, намиращо израз в интуитивното уеб приложение Wizard. Чрез него можете сами да проектирате персонализиран дизайн на калъф със собствена снимка, текст и/или графика. За да се възползвате от тази креативна опция, стартирайте онлайн апликацията. Изберете модела на вашия апарат и типа на аксесоара, който сте си харесали за него. Прикачете файл с изображение по ваш избор. Можете да добавите кратък надпис, да смените цвета на фона или да използвате някой от готовите шаблони. Аранжирайте внимателно отделните елементи и ги напаснете спрямо размерите на избрания от вас кейс. Така, само с няколко клика, можете да създадете уникална къстъмизирана щампа, изразяваща индивидуалността ви.

Нуждаят ли се смартфоните LG от аксесоари за протекция?

Смартфоните LG са се доказали с времето със своята надеждност, но дори и те, подобно на телефоните на останалите марки, са уязвими на опасности вследствие на употребата им. Затова е изключително важно да се подсигури тяхната протекция. Като един от големите търговци на GSM аксесоари, определено можем да ви бъдем полезни в това начинание. При нас ще откриете надеждни калъфи, с които вашето мобилно устройство ще бъде защитено от драскотини, ожулвания, замърсявания и счупвания. Но това не е всичко. С иновативното приложение Wizard можете да сътворите щампи за кейсове с ваши снимки, картинки, графики и текстове.

LG – кратка история на марката

LG е една от най-старите марки за електроника. От самото си създаване през 1958г. се радва на широко потребителско признание. Портфолиото на компанията включва продуктовата гама от телевизори до смартфони и таблети.