CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове LG K22

В наличност Свий

LG K22 – създайте напълно оригинален калъф

Искате ли да бъдете различни? Искате ли най-накрая да имате аксесоар, който перфектно Ви подхожда на стила? Попаднали сте на правилното място, защото нашия онлайн магазин предлага на клиентите си, с цел да подкрепим тяхното креативно мислене, да проектират свой собствен калъф. Станете дизайнера и отключете въображението си. Започнете процеса като стартирате апликацията и изберете модела на смартфона. След това идва забавната част, където избирате изображението или графиката. След което го позиционирате върху виртуалния калъф. Можете и даже да добавите текст за допълнителен стил. Воала! Създадохте идеалния калъф.

Защо да проектирам калъф за смартфона си?

Без допълнителният слой защита, който всеки калъф предоставя, Вашия смартфон остава изключително уязвим на наранявания. Калъфът е важен аксесоар за всеки телефон, защото той предпазва външния, но и вътрешния му вид. А пък по този начин оригиналната стойност ще бъде запазена, което в бъдеще Ви позволява да го препродадете или пък замените за по-добър модел. Като проектирате калъф, Вие ще се откроите от тълпата и най-накрая ще притежавате аксесоар, който никой друг няма да има. Хората, които имат собствен бизнес, могат да се възползват от нашата опция, като създадат калъф с логото на компанията. Това може да се превърне в реклама!

LG K22 – характеристики на модела

Правете видео разговори с всички в пълен изглед. Предавайте поточно филми и сериали. Играйте игри. Правете всичко това на 6,2-инчов 19: 9 HD V-образен дисплей. Направете скъпоценни близки планове от природата с 2MP макрокамера. Заснемете зашеметяващи снимки с висока разделителна способност с 13MP задна камера. Правете повече наведнъж. Безпроблемно превключвайте между приложения и задачи без прекъсвания. Мобилната платформа Qualcomm 215 с 1,3 GHz четириядрен процесор подобрява производителността, така че всичко работи бързо и ефективно. Имайте скорост и съхранение за всички Ваши хобита с 2 GB RAM и 32 GB ROM. С батерия от 3000 mAh ще можете да се насладете на любимите си YouTube клипове, най-новите филми , и най-горещите игри.