CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове LG K42

В наличност Свий

Проектирайте мечтания си калъф за LG K42

Омръзнало ли Ви е да не можете да намерите перфектния калъф за устройството Ви? Всички останали хора имат същия модел смартфон и не можете да се отличите? Разгледайте нашия онлайн магазин и ако все още не сте намерили калъф, който да Ви хареса, ние Ви каним да пробвате нашата апликация за създаване на калъфи. Тя е изключително лесна за използване и само три стъпки Ви делят от мечтания калъф. Стартирайте апликацията на сайта ни, качете изображението и го позиционирайте върху виртуалния калъф. Ако желаете, можете и да добавите сантиментален текст!

Защо да създам калъф за смартфона си?

Нека първо уточним защо ние силно препоръчваме да закупите какъвто и да е калъф. Като оборудвате устройството си с калъф, Вие му обещавате по-дълъг живот, защото той ще бъде защитен от най-различни механични наранявания, които могат да имат фатални последствия. А пък като проектирате калъф, Вие ще притежавате уникален аксесоар, който не само ще пасне на стила Ви, но и ще Ви открои от всички останали. В допълнение калъфът е перфектен подарък за всяко устройство, така че защо да не създадете калъф за Ваш любим човек. Хората, управляващи свой бизнес, могат да се възползват от нашата апликация, като създадат калъф с логото на компанията с цел допълнителна реклама.

LG K42 – особености на модела

Насладете се на най-новите сериали, гледайте любимите си влогъри и играйте, както искате, с масивния 6,6-инчов HD + дисплей. Имате на разположение 4 начина за заснемане на страхотни снимки. Задната 13MP стандартна камера, 2MP макро камера, 5MP супер широкоъгълна камера и 2MP камера за дълбочина. Играйте игри, гледайте филми, след това изпращайте съобщения на приятелите си от зори до здрач. Батерията от 4000 mAh ще Ви захранва за дълго време. Издържайки строго тестване на MIL-STD-810G, LG K42 може да се справи с екстремни условия и е устойчив на несръчни моменти и хаотичен начин на живот.