Персонализирани кейсове LG K52

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

LG 52 – създайте калъфа на мечтите си

За жалост производителите на смартфони не дават големия избор от дизайни на смартфони, които потребителите искат. Затова много потребители търсят аксесоари, с които да се различат. Един от тези аксесоари е калъфът. И така приключението започва. Търсят и търсят за идеалния калъф, който не само ще предпази смартфона им, но и ще отива на стила им. Обаче много хора не успяват да намерят идеалния калъф и се отчайват. Ние от etuo.bg подкрепяме креативното мислене на своите клиенти и затова предлагаме опцията Вие самите да проектирате калъф. Стартирайте апликацията, качете изображението и го позиционирайте върху виртуалния калъф. Да, толкова е лесно. Не чакайте и създайте мечтания си калъф още днес!

Предимствата от проектирането на калъф за смартфон

Ние силно препоръчваме на всеки потребител на смартфон да закупи какъвто и да е калъф, дали той би проектиран от тях или вече подготвен от нас, защото калъфът е изключително важен аксесоар. Той ефективно защитава смартфона от механични наранявания и удари, така че оригиналната стойност и вид да бъдат запазени. А пък като проектирате калъф, Вие ще притежавате уникален аксесоар, който никой друг няма да има. Той може също така да бъде перфектен подарък за Ваш близък. Например ако качите Ваша любима снимка заедно и добавите сантиментален текст!

LG 52 – характеристики на модела

Ефектният 6,6-инчов чист дисплей, с изключение на малкия отвор за пробиване отпред, да се потопите във вълнуващи игри и завладяващи филмови сцени. Благодарение на изкуствения интелект, LG 3D Sound Engine разпознава това, което слушате, анализира звука и оптимизира качеството на звука. Независимо дали става дума за музика, подкасти или филми, можете да се насладите на оптимален звук. Обектив за всяка ситуация - благодарение на фантастичната 48-мегапикселова камера в комбинация със супер широкоъгълните, макро и дълбочините камери , можете да снимате точно това, което искате да направите и как искате да го направите. Не можете да спрете да играете игри или гледате сериали, които обичате? Забавлявайте се на макс с батерията от 4000 mAh.