+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

персонализиран кейс LG Velvet

ФИЛТРИ
шоу
ПОКАЖИ НА САЙТА
шоу
В наличност
покажи

 

 

LG Velvet – проектирайте уникален калъф

Откроете се от тълпата като проектирате калъф, който никой няма да има. С помощта на нашия сайт само няколко стъпки Ви делят от новият Ви калъф за LG Velvet. Ние Ви предлагаме семпъл съветник, който успешно ще проектира мечтания Ви калъф и ние ще направим всичко възможно да хванем всеки детайл. Със създаването на калъф за Вашия LG Velvet не само ще се отличите от всички останали притежатели на същия модел, но и ще осигурите неговата ефективна защита. Бъдете различни и в същото време запазете стойността на смартфона си с помощта на нашия онлайн магазин.

Защо да създадете свой оригинален калъф?

Една от основните причина да оборудвате смартфона си с калъф е да защитите неговият вид от най-различни механични наранявания. Ние от etuo.bg подкрепяме креативното мислене на клиентите си и разбираме, че някои от тях няма да одобрят вече подбраните ни дизайни, затова сме подготвили съветник, който ще създаде мечтания Ви калъф. Съветникът на нашия уебсайт ще Ви помогне с всяка стъпка и обещава да предостави бърз и семпъл процес. Освен че можете да създадете оригинален калъф с Ваша любима снимка, имате възможността да сътворите уникален калъф с логото на Вашата компания.

LG Velvet – характеристики на модела

Какво прави LG Velvet различен от компонентите си са неговите три камери, които вместо групирани заедно, каскадират в размер с цел да имат по атрактивен вид. Друг аспект, който е еднакво привлекателен е неговият 3D Arc дизайн с извити ръбове по дисплея, така че потребителят да има по-сигурен захват на смартфона. В допълнение на тези характеристики, смартфонът предлага Full Vision дисплей с резолюция от 2400 х 1080 и се захранва с 4 300mAh батерия, така че да можете да го използвате непрекъснато и безпроблемно. Що се отнася до процесора и паметта на LG Velvet, той работи с Snapdragon 765 и има 8 GB RAM и 128 GB ROM.