Персонализирани кейсове Meizu

В наличност Свий

Създайте кейс за смартфон Meizu с ваша снимка, графика и текст – къстъм калъф

В нашия магазин etuo.bg ще откриете голямо разнообразие от GSM принадлежности за мобилни устройства Meizu. Но това не е всичко. Подготвили сме ви атрактивно предложение, изразяващо се в иновативно уеб приложението Wizard. С него можете сами да създадете персонализиран дизайн за кейс със собствена графика, снимка или текст. В случай че желаете да се възползвате от тази креативна опция, можете да го направите в няколко лесноизпълними стъпки. Стартирайте онлайн апликацията. Изберете модела на смартфона си и вида аксесоар, който, сте си харесали за него. Качете файл с изображение. Можете да добавите текст, да замените цвета на фона или да използвате някой от готовите шаблони. Подредете внимателно отделните елементи и ги адаптирайте спрямо размерите на избрания от вас калъф. Винаги е добра идея е да прегледате творението си, преди да изпратите заявка за отпечатването му. И така, само с няколко клика, проектирате къстъмизиран дизайн за щампа по ваш вкус и предпочитание.

Имат ли нужда Meizu телефоните от аксесоари за тяхната защита?

Телефоните Meizu, подобно на смартфоните на другите марки, са уязвими на различни опасности вследствие на ежедневната и многофункционалната им употреба. Затова е от съществено значение да се подсигури тяхната защита. Като един от големите електронни магазини за GSM аксесоари, можем да ви бъдем от полза в това начинание. При нас ще намерите надеждни кейсове, с които ще предпазите мобилния си апарат от ожулвания, драскотини, замърсявания и счупвания. Нещо повече, с апликацията Wizard имате възможност сами да сътворите щампи за калъфи с ваши снимки, графики и текстови надписи.

Meizu – представяне на бранда

Meizu е бранд за потребителска електроника и телекомуникационно оборудване, основан през 2003г. в Джухай, Китай. Стартирайки своята дейност с производство на музикални плейъри, компанията постепенно разширява портфолиото си. През 2007г. представя и първия си модел смартфони.