Персонализирани кейсове Microsoft

В наличност Свий
В наличност Свий

Направете кейс за телефон Microsoft с ваша графика, снимка и текст – собствен дизайн

В нашия електронен магазин etuo.bg ще намерите огромно разнообразие от GSM принадлежности за Microsoft телефони. Дори нещо повече, подготвили сме ви специална изненада, намираща израз в креативната онлайн апликация Wizard. Чрез нея имате възможност сами да направите кейс със собствено изображение, текст и/или графика. Ако желаете да се възползвате от тази атрактивна опция, можете да го направите с няколко клика. Отворете електронното приложение. Селектирайте модела на смартфона си и типа на аксесоара, който сте си избрали за него. Прикачете файл със снимка. По желание можете да добавите надпис, да смените цвета на фона или да ползвате някой от примерните шаблони. Аранжирайте отделните елементи и ги напаснете спрямо размерите на избрания от вас калъф. И така, само с няколко лесноизпълними стъпки, проектирате собствен дизайн на щампа, изразяващ вашата индивидуалност.

Защо Microsoft смартфоните се нуждаят от GSM аксесоари за тяхната защита?

Смартфоните на Microsoft, подобно на телефоните на останалите брандове, са изложени на различни опасности вследствие на всекидневната и мултифункционалната им употреба. Затова е изключително важно да се осигури тяхната протекция. Ние, от etue.bg, като едни от големите търговци на GSM аксесоари, можем да сме ви полезни в това начинание. При нас ще откриете качествени кейсове, с които ще защитите мобилния си апарат от надраскване, ожулване, замърсяване, захабяване и счупване. Но това не е всичко. С уеб програмата Wizard имате шанса напълно самостоятелно да създадете къстъмизирани калъфи с отпечатани снимки, графики и/или текст по ваш избор.

Microsoft – корпорация за софтуер и потребителска електроника

Каквото и да се каже за Microsoft, ще е малко. Създадената от Бил Гейтс и Пол Алън корпорация е истински хегемон в софтуерната индустрия. Амбициите на компанията обаче далеч не се изчерпват с компютърните програми и операционните системи. Тя развива и собствена марка за мобилни устройства.