Персонализирани кейсове Motorola

Филтри Свий
модел на устройството 83
×
Производител / серия 3
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте кейс за смартфон Motorola със собствена снимка, графика и текст

В нашия интернет магазин etuo.bg ще откриете пъстро многообразие от GSM аксесоари за смартфоните Motorola. Но това далеч не е всичко. Подготвили сме ви неустоима изненада, намираща израз в иновативната уеб апликация Wizard. С нейна помощ можете напълно самостоятелно да сътворите кейс със собствена снимка, графика и/или текст. В случай че желаете да се възползвате от тази креативна опция, отворете уеб приложението. Изберете модела на телефона си. Качете файл с изображение по ваш избор. Можете да добавите надпис, да смените фона или да използвате някой от шаблоните от галерията. Подредете елементите и ги напаснете спрямо размерите на избрания от вас калъф. Добра идея е да прегледате творението си, преди да изпратите поръчка за отпечатването му. Ето така, само с няколко клика, създавате персонализиран дизайн за щампа, изразяващ вашата индивидуалност.

Нужна ли е протекция за телефоните на Motorola?

Телефоните Motorola са се доказали с годините със своята устойчивост, но дори и те са уязвими на механични повреди, които са вследствие на разнообразната им употреба. Затова е важно да се подсигури тяхната протекция. За ваше улеснение можем да ви съдействаме в това начинание. При нас ще намерите първокласни кейсове, с които ще предпазите мобилното си устройство от драскотини, ожулвания, замърсявания и счупване. Дори нещо повече, чрез онлайн програмата Wizard имате възможността да декорирате калъфи с ваши снимки, текст и/или графики.

Моторола – представяне на марката за мобилни устройства

Моторола е компания, създадена от Пол Галвин през 1928 година под името Galvin Manufacturing. Самата марка е запазена през 1930г. Първоначалната й дейност е свързана с производството на радиоприемници за автомобили, откъдето произлиза наименованието Motorola. През 2011г. фирмата се разделя на две части: Motorola Mobility (мобилни устройства) Motorola Solutions (електроника и радиотехника). Три години по-късно тогавашният собственик Google продава Motorola на китайската корпорация Lenovo.