Персонализирани кейсове Motorola Edge

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Motorola Edge- проектирайте уникален калъф

Като попаднете на нашия уебсайт, Вие имате възможността да изберете един от нашите вече подбрани калъфи за Motorola Edge или пък можете да проектирате свой собствен калъф, с който ще се откроите от тълпата. Etuo.bg Ви предлага семпъл за използване съветник, който ще Ви помогне с всяка стъпка в процеса на проектиране на калъф. От Вас се изисква само да качите изображението, които бихте искали да бъде принтирано, и да го позиционирате върху виртуалния калъф. След това ние и съветникът ще се погрижим калъфът Ви да изглежда перфектно до последния детайл.

Защо да създадете мечтания си калъф?

С проектирането на калъф Вие не само че успешно ще изразите индивидуалния си стил, но и ще осигурите ефективната защита за Вашия Motorola Edge. Ние добре знаем, че вече подбраните ни дизайни не винаги подхождат на стила Ви и затова с помощта на тази опция Вие имате свободата да изберете да притежавате уникален калъф. Всичките ни калъфи са изработени от висококачествени материали и идеално ще прилегнат по гърба на смартфона, така че да защитят екстериора от надрасквания, да предпазят ценните вътрешни компоненти и да запазят стойността на смартфона. Също така с проектирането на калъф, Вие може да създадете уникален подарък за Ваш близък като изберете да сложите снимка с Ваш любим момент върху дизайна на калъфа. Хората управляващи свой бизнес могат да се възползват от тази опция като проектират калъф с логото на компанията с цел на допълнителна реклама.

Motorola Edge – особености на модела

Новото попълнение на Motorola се счита за идеалната бюджетна опция за потребителите, които искат най-новите технологични характеристики на ниска цена. Една от тези характеристики е факта, че Motorola Edge поддържа 5G. Други атрактивни особености на модела включват неговият процесор Qualcomm Snapdragon 765, 6 GB и 125 GB място за съхранение на всичките Ви снимки, видеоклипове, приложения и игри. Дисплеят Endless Edge се разтяга до 6,7 инча и ще можете да видите милиард нюанси цветове с HDR10 и превъртайте плавно с честота на опресняване на екрана от 90Hz. Правете забележителни снимки със 64-мегапикселова камера. Изкарайте два пълни дни с водещата в клас 4500 mAh батерия и зареждайте нелепо бързо с 18W TurboPower зареждане.