Персонализирани кейсове Motorola Moto E6S

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 79
×
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Motorola Moto E6s – проектирайте своя мечтан калъф

Etuo.bg подкрепя креативността и индивидуалността на клиентите ни и затова Ви предлагаме невероятния ни съветник, който ще проектира какъвто си изберете калъф. Той е изключително лесен за употреба и след като е приключил с дизайна, нашият тийм ще провери качеството и ще направи всичко възможно калъфът да изглежда точно както си го представяте до последния детайл. С помощта на уникален калъф, проектиран по вкуса Ви, Вие ще успеете да се откроите от тълпата, които притежават същия Motorola Moto E6s.

Защо трябва да създадете свой собствен калъф?

Ние добре знаем, че вече подготвените дизайни няма да се харесат от някои от клиентите ни и затова сме се погрижили да Ви предложим тази уникална възможност сами да изберете дизайна на калъфа. Като проектирате свой собствен калъф, Вие не само ще сте различни, но и ще осигурите ефективната защита на смартфона си от най-различни механични наранявания. Калъфите, които предлагаме са изработени от висококачествени материали, така че ефективно да предпазят не само външния вид на устройството, но и неговите ценни вътрешни компоненти. Също така създаването на оригинален калъф може да бъде фантастичен подарък за Ваш любим човек. Защо не проектирате калъф с логото на бизнеса Ви за допълнителна реклама. Изразете себе си и бъдете уникални сред обществото като проектирате калъф по свой вкус.

Motorola Moto E6s – особености на модела

Motorola пусна новия си модел Moto E6s през 2020г. и смартфонът се счита за бюджетна опция за потребителите, които не биха да инвестират прекалено голяма сума в смартфон. Независимо от ниската си цена този модел се счита да срещне стандартите на някои от взискателните потребители. Той предлага 6,1-инчов HD + дисплей и съотношение от 19,5:9. Дизайнът на смартфонът е изцяло пластмасов, с подвижен капак, магнит за пръстови отпечатъци на гърба и 3000mAh сменяема батерия. Устройството работи с процесор MediaTek Helio P22 SoC и е оборудван с 4 GB RAM и 64 GB ROM.