Персонализирани кейсове Motorola Moto E7

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 79
×
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Създайте калъфа на мечтите си за Motorola Moto E7

Откроете се от тълпата с уникален аксесоар, който Вие самите сте създали. Нашият онлайн магазин предлага огромно количество от калъфи с вече проектирани дизайни обаче те не винаги ще паснат на стила Ви. Затова с цел да подкрепим креативното мислене на клиентите си, предлагаме и опцията Вие да станете дизайнера на калъфа си. Стартирайте апликацията, изберете модела на мобилното устройство и качете изображение. Можете и да изберете графика от папката, която сме подготвили с апликацията или пък да добавите специален надпис към дизайна.

Защо да се възползвате от опцията да създадете свой калъф?

Едно от основните предимства от притежаването на калъф е, че той ще предпази смартфона Ви от всевъзможни механични наранявания и ще поеме успешно шока от удара в случай, че до изпуснете на земята, така че ценните вътрешни компоненти на устройството да продължат да функционират както обикновено. Спрямо естетика, като проектирате калъф Вие ще можете да се откроите от тълпата и имате свободата да изберете дизайна, така че той да съвпада с вкуса и индивидуалния Ви стил. Също така проектиран от Вас калъф може да бъде перфектен подарък за Ваш любим човек като използвате любима Ваша снимка.

Motorola Moto E7 – характеристики на модела

Смартфонът Motorola Moto E7 работи на операционна система Android v9.0 (Pie) и се се захранва от осемядрен процесор ​​(1.8 GHz, Quad Core, Kryo 250 + 1.8 GHz, Quad Core, Kryo 250). Той работи на чипсет Qualcomm Snapdragon 632. Разполага с 4 GB RAM и 64 GB вътрешна памет. Смартфонът Moto E7 има IPS LCD дисплей. Екранът има разделителна способност 720 x 1520 пиксела и 271 ppi плътност на пикселите. Отпред камерата е 5 MP, а отзад има 13 MP + 2 MP камера с функции като цифрово увеличение, автоматична светкавица, разпознаване на лица, докосване за фокусиране. Смартфонът се поддържа от 3550 mAh батерия. Функциите за свързване в смартфона включват WiFi, Bluetooth, GPS, Volte и др.