Персонализирани кейсове Motorola Moto G 5G Plus 

(Брой продукти: 1)
Филтри
марка на устройството 1
Модел на устройството 84
Производител / серия 1
Цвят 1
Сортиране
сортиране по подразбиране
Последно добавени
Най-ниска цена
Най-висока цена
Най-популярни
Motorola Moto G 5G Plus - създайте персонализиран калъф FLEXmat Case - бял ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Направи дизайн FLEXmat Case

Motorola Moto G 5G Plus - създайте персонализиран калъф FLEXmat Case - бял

Промо цена 32,22 лв. Редовна цена 37,90 лв.
 

Мечтаете ли си за напълно уникален калъф за своя Motorola Moto G 5G Plus?

Омръзнало Ви е да притежавате смартфон, който не изглежда никак различен? Нашият уебсайт е подготвил семпла за използване апликация, която ще Ви помогне да създадете калъф, който не само ще пасне идеално по вкуса Ви, но и ще Ви открои от тълпата хора, притежаващи същия модел. Апликацията ни идва с интелигентен помощник, който ще Ви съветва през всяка една от стъпките, докато не проектирате идеалния калъф. От Вас единствено се изисква да стартирате апликацията, да качите изображението, което искате да бъде принтирано, и да го позиционирате върху виртуалния калъф. Окроете се от другите и проектирайте своя мечтан калъф днес!

Ползите от създаването на калъф

Нека започнем като Ви уведомим защо въобще се нуждаете от калъф. Калъфът осигурява допълнителен слой защита на устройството Ви, което е изключително важно, в случаите когато го изпуснете или пък има възможността гърбът му да бъде надраскан. Калъфите, които предлагаме, са изработени от висококачествени материали и обещават да поемат шока от удара при падания и също така да предпазят ценните вътрешни компоненти на устройството. Ние разбираме, че вече подготвените от нас калъфни дизайни не винаги ще Ви харесат, затова възможността Вие да проектирате калъф Ви дава свободата да изберете дизайна на калъфа и той идеално да пасне на стила Ви. Създаването на калъф може и да бъде перфектния подарък за Ваш любим. Или пък можете да създадете калъф с логото на бизнеса Ви, така че допълнително да го рекламирате.

Motorola Moto G 5G Plus – особености на модела

Прекарайте два дни без презареждане благодарение на батерията от 5000 mAh. Гледайте филми така, както са били предназначени на масивен, 21: 9 ултра широк екран. Изтегляйте филми за минути, чувствайте се, че сте там на видео чатове, и печелите епични печалби в онлайн игри. Поставете повече в рамката на снимката, използвайки ултра широката селфи камера и се снимайте на всяка светлина с предната 16-мегапикселова камера Quad Pixel. My UX гарантира, че телефонът Ви изглежда и се чувства точно така, както го искате, докато специален бутон Google Assistant и чиста версия на Android OS означава, че получавате нужните отговори и достъпът до Google, който обичате. Плюс това, никога няма да се бавите с процесор Qualcomm Snapdragon 765, 4 GB памет и 64 GB памет.