+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

персонализиран кейс Motorola Moto G8 Power Lite

ФИЛТРИ
шоу
ПОКАЖИ НА САЙТА
шоу
В наличност
покажи

 

 

Проектирайте мечтания си калъф за Motorola Moto G8 Power Lite

Ние от etuo.bg се радваме да предложим на клиентите си уникалния ни съветник, който ще произведе Вашия мечтан калъф след няколко прости стъпки. Ние разбираме, че има случаи когато нашите вече подбрани дизайни не пасват на вкуса Ви и затова с цел да подкрепим креативността и въображението Ви, предоставяме тази опция. Единственото нещо, което се изисква да направите е да качите изображението и да го позиционирате върху виртуалния калъф. След това съветникът и нашият екип ще се погрижим да изглежда точно както искате до последния детайл.

Защо трябва да се възползвате от опцията сами да създадете калъф?

Като проектирате калъф за Вашия Motorola Moto G8 Power Lite, Вие ще се откроите от тълпата хора, които притежават същия модел смартфон. И не само това, но и ще осигурите ефективна защита, която ще предпази смартфона от механични удари и ще предпази неговите уязвими вътрешни компоненти. Всеки един от калъфите ни са изработени от качествени материали и ще паснат идеално по гърба на смартфона. Проектирайки калъф за смартфона си, Вие можете да направите специален подарък за Ваш любим човек. Също така ако имате свой бизнес, можете да създадете калъф с логото на компанията с цел допълнителна реклама.

Motorola Moto G8 Power Lite – особености на модела

Motorola Moto G8 Power Lite е едно от новите бюджетни попълнения на марката през 2020г. и Ви дава мощна батерия от 5000mAh, проектирана да издържи до 3 дни само с едно зареждане. Насладете се на бързо превключване на приложения с 2.3GHz процесор. Радвайте се на изключително широки изгледи на зашеметяващия 6,5 - инчов Max Vision HD + дисплей. За разлика от традиционните дисплеи, Max Vision осигурява максимално гледане с съотношение на страните 20: 9. Правете уникални снимки с 16-мегапикселовата основна камера с бърз фокус при всяка светлина. Специализираната камера Macro Vision приближава 4 пъти до обекта, така че да хванете най-добрите детайли.