Персонализирани кейсове Motorola Moto G9 Play 

(Брой продукти: 3)
Филтри
марка на устройството 1
Модел на устройството 84
Производител / серия 3
Цвят 2
Сортиране
сортиране по подразбиране
Последно добавени
Най-ниска цена
Най-висока цена
Най-популярни
Motorola Moto G9 Play - създайте персонализиран калъф Wallet Book - бял ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Направи дизайн Wallet Book

Motorola Moto G9 Play - създайте персонализиран калъф Wallet Book - бял

Промо цена 41,57 лв. Редовна цена 48,90 лв.
Motorola Moto G9 Play - създайте персонализиран калъф FLEXmat Case - бял ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Направи дизайн FLEXmat Case

Motorola Moto G9 Play - създайте персонализиран калъф FLEXmat Case - бял

Промо цена 32,22 лв. Редовна цена 37,90 лв.
Motorola Moto G9 Play - създайте персонализиран калъф Soft Flex - тъмносиньо ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Направи дизайн Soft Flex

Motorola Moto G9 Play - създайте персонализиран калъф Soft Flex - тъмносиньо

Промо цена 35,62 лв. Редовна цена 41,90 лв.
 

Motorola Moto G9 Play – създайте калъфа на мечтите си

Създайте напълно оригинален калъф и бъдете различни от всички останали, които притежават същия модел смартфон. Разгърнете креативността си с помощта на нашия онлайн магазин и най-накрая проектирайте калъф, който идеално ще пасне на стила и вкуса Ви. Ние сме се запасили с огромно количество от вече проектирани дизайни, но разбираме, че те не винаги ще Ви паснат. Затова Ви предлагаме лесната за използване на апликация, която с няколко лесни стъпки ще Ви помогне да създадете калъфа на мечтите си. Вие единствено трябва да я стартирате, да качите избраното приложение и да го позиционирате върху виртуалния калъф. След това можете и да добавите текст, който допълнително да изрази Вашата индивидуалност.

Предимствата от проектирането на калъф за смартфона ми

Настрана от факта, че като проектирате уникален калъф ще можете да се откроите от тълпата, основното предимство на това да притежавате калъф е, че той е изключително ефективен в предпазването на вида на смартфона. Той ще го защити от механични наранявания, които могат да се случат в ежедневието Ви и също така може да поеме шока от удара, ако го изпуснете, така че неговите функции да продължат като обикновено. По този начин оригиналната стойност на устройството ще бъде запазена за възможно най-дълго време. В допълнение проектиран от Вас калъф може да бъде идеалния подарък за устройството Ви, но и може да бъде великолепен подарък за Ваш близък.

Motorola Moto G9 Play – особености на модела

Новото попълнение на Motorola, Moto G9 Play, Ви дава мощността за това, което има значение. Мощността за остри и невероятно детайлни снимки, дори при слабо осветление, с 48 MP система с тройна камера. Повече енергия за дни, благодарение на 2-дневна батерия. И мощността за всички Ваши любими приложения и още повече благодарение на супер отзивчив процесор, който никога не Ви забавя. Поддържайте забавлението безгранично, без да има нужда да презареждате, благодарение на мощната 5000 mAh батерия. Почувствайте, че телефонът Ви реагира на всяко докосване и плъзгане, благодарение на Qualcomm Snapdragon 662 осем-ядрен процесор плюс 4 GB RAM. Увлечете се да играете игри и да гледате филми на ултра широк 6,5-инчов Max Vision HD + дисплей, който увеличава максимално Вашата зона на гледане.