CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Motorola Moto G9 Plus

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 83
×
Производител / серия 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Създайте мечтания си калъф за Motorola Moto G9 Plus

Искате да притежавате ункален аксесоар, който не само да Ви открои, но и да защити смартфона Ви? Нашият уебсйт специализира в предлагането на висококачествени калъфи с най-различни дизайни. Но тези дизайни не винаги ще Ви допаднат, затова с цел да подкрепим креативното Ви мислене сме подготвили лесна за използване апликация, която ще Ви помогне да създадете калъфа на мечтите си. Вие единствено трябва да я стартирате, да качите изображението и да го позиционирате върху виртуалния калъф. След това можете и да добавите текст, който да има сантиментален елемент и допълнително да украци калъфа.

Какви са ползите от това да проектирам калъф за смартфона си?

Основната причина да оборудвате устройството си с какъвто и да е калъф е, че по този начин Вие осигурявате допълнителен слой защита. Така ще се радвате на непокътнатия му вид и той ще запази своята оригинална стойност за възможно най-дълго време. А пък като проектирате калъф най-накрая ще имате свободата да се изразите и да притежавате аксесоар, който идеално да пасне на вкуса Ви. Можете и да проектирате калъф за Ваш любим чове, което би могло да бъде перфектния подарък, най-вече ако и добавите сантиментално съобщение към дизайна.

Motorola Moto G9 Plus – особености на модела

Moto G9 Plus е еволюция на дизайна на Moto G8 Plus, като заоблените ъгли и извивки в задната част на телефона остават на място, докато камерите се преместват в правоъгълен блок. Правоъгълният блок от камери се състои от 64-мегапикселов основен сензор Quad Pixel с Night Vision, 8-мегапикселов сензор с ултраширок ъгъл2-мегапикселов макросензор и 2-мегапикселов сензор за дълбочина. Отпред разполага с 16-мегапикселова Quad Pixel селфи камера. Moto G9 Plus се предлага с най-големия дисплей на Moto G устройствата досега, предлагащ огромен 6,8-инчов екран Max Vision със съотношение на страните 20: 9. Смартфонът работи на процесора Qualcomm Snapdragon 730G - което означава, че е 4G – поддържан. Има 4GB RAM и 128GB място за съхранение и предлага microSD поддръжка за разширяване на съхранението до 512GB.