CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Motorola Moto G9 Power

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 84
×
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Motorola Moto G9 Power – създай уникален калъф за телефона си

С цел да подкрепим креативността и въображението на своите клиенти, ние от etuo.bg Ви предоставяме възможността Вие самите да проектирате напълно оригинален калъф за телефона си. Ние се стараем да предлагаме огромен избор от кейсове и да обновяваме постоянно своя асортимент, но вече изложените калъфи не винаги се харесват на всеки клиент. Проектирайте свой собствен калъф и не правете компромис спрямо неговия дизайн. Стартирайте онлайн апликацията и изберете модела на устройството си. След това създайте дизайн с най-различни елементи. Можете да качите изображение, да добавите надпис или пък да изберете графика от папката, която сме създали.

Защо персонализираните кейсове са толкова популярни?

Сред толкова много онлайн магазини за калъфи и толкова много дизайни, може да Ви бъде трудно да си харесате кейс за телефона си. Дори и да харесате някой калъф, винаги ще има нещо в дизайна му, което не съвпада идеално със стила Ви. В такива случаи имате възможността да създадете персонализиран калъф. С помощта на нашия онлайн магазин можете да проектирате свой собствен кейс и да се откроите от тълпата с уникален аксесоар. В днешно време всеки иска да бъде различен и да има възможността да изрази себе си, затова персонализираните кейсове стават все по-популярни. Като проектирате персонализиран кейс, Вие имате пълна свобода да създадете какъвто искате дизайн.

Motorola Moto G9 Power – особености на модела

Представяме Ви Motorola Moto G9 Power и неговата водеща в индустрията батерия 6000 mAh, която издържа до 60 часа с едно зареждане. Почувствайте свободата да ходите няколко дни с едно зареждане. Батерията 6000 mAh е най-голямата батерия, която Motorola предоставя на телефоните си, така че да не се притеснявате за презареждането й. Винаги разполагайте с правилната камера за точния момент с 64 MP система с тройна камера. Насладете се на всичките си любими филми, предавания, игри и други с помощта на 6,8-инчовия Max Vision дисплей. С Motorola Moto G9 Power разполагате с 128 GB място за съхранение, за да имате място за всичко.