CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Motorola One Fusion Plus

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 84
×
Производител / серия 2
×
Цвят 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте калъфа на мечтите си за Motorola One Fusion Plus

Бъдете напълно различни от хората, които имат същия модел смартфон и се възползвайте от нашата лесна за използване апликация. Ние от etuo.bg подкрепяме въображението и креативното мислене на клиентите и знаем, че не винаги дизайните приготвени от нас няма да Ви допаднат, затова се заехме със задачата да Ви предложим опцията Вие самите да проектирате калъф за смартфона си. Три лесни стъпки Ви делят от осъществяването на това: първо, стартирайте апликацията; второ, качете изображението и трето, позиционирайте върху виртуалния калъф. В допълнение ние Ви предлагаме и интуитивен съветник, който ще Ви помогне с всяка стъпка.

Защо да проектирам свой калъф?

Нека първо Ви обясним предимствата от притежаването на какъвто и да е калъф. Калъфите са изключително ефективни в предпазването на смартфона от механични наранявания, които могат се случат в ежедневието Ви. Те също така могат да покрият вече случели се наранявания и да вдъхне нов живот на смартфона Ви. А пък като проектирате калъф, ще можете и да се откроите и да притежавате уникален аксесоар. Той идеално ще пасне на вкуса Ви и дори може да бъде перфектния подарък за Ваш близък.

Motorola One Fusion Plus – особености на модела

Motorola One Fusion Plus обединява невероятна 64-мегапикселова система с четири камери заедно с неудържима производителност и живот на батерията. Получавайте ясни детайли и точност на цветовете, дори ако изрязвате и увеличавате, със сензора с висока резолюция 64 MP. Поставете 4 пъти повече в рамката в сравнение със стандартен обектив със 118 ° ултра широкоъгълен обектив. Снимайте екстремни близки планове с помощта на специализираната камера Macro Vision. Работете и играйте с часове с дълготрайна батерия от 5000 mAh. Плюс това, зареждайте бързо с TurboPower зареждане, което Ви осигурява часове енергия само за минути. Преглеждайте любимото си забавление в ярки, истински цветове на 6,5-инчов дисплей Full HD + с HDR10, който осигурява 25% по-голяма цветова гама. Получавайте по-интуитивно заснемане на изображения, подобрени игри и оптимизирана производителност с водещите в индустрията AI възможности на процесора Qualcomm Snapdragon 730. Превключвайте между приложения, игри и други без притеснения и никога не забавяйте с 6 GB RAM.