CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Nokia

В наличност Свий

Направете кейс за телефон Nokia със собствено изображение, графика и текст

Смартфоните Nokia са известни със своята елегантност и приятна линия. Но дори и най-дизайн може да се подобри. Това е и една от причините за измислянето на GSM аксесоарите. В нашия електронен магазин etuo.bg ще откриете принадлежности за телефони, с които да разкрасите даже добре изглеждащите мобилни апарати. Нещо повече, подготвили сме ви специално предложение, намиращо израз в атрактивното електронно приложение Wizard. С негова помощ можете сами да направите кейс със собствена графика, снимка и текст. Можете да се възползвате от тази чудесна опция само с няколко клика. За целта стартирайте онлайн апликацията, изберете модела на устройството си. Прикачете изображение по ваш избор. Имате възможност да добавите кратък надпис, да подмените цвета на фона или да ползвате някой от готовите шаблони от галерията. Аранжирайте отделните елементи и ги напаснете към размерите на избрания от вас калъф. Винаги е от полза да огледате творението си, преди да изпратите заявка за принтирането му. И така, в няколко лесноизпълними стъпки, проектирате къстъмизирана щампа, изразяваща вашата индивидуалност.

Нуждаят ли се смартфоните Nokia от защитни аксесоари за тяхната протекция

Телефоните Nokia са се доказали през годините със своята издръжливост, но дори и те са уязвими на повреди, които са вследствие на разнообразната им употреба. Ето защо е от голямо значение да се подсигури тяхната надеждна протекция. За ваше улеснение можем да ви помогнем в това начинание. При нас ще намерите първокачествени кейсове, с които ще защитите смартфона си от надраскване, ожулване, замърсяване и счупване. Но това далеч не е всичко. С уеб програмата Wizard имате шанса да сътворите калъфи с ваши изображения, текст и графики.

Нокия – история на марката за мобилни апарати

Nokia Corporation е финландска компания – лидер в областта на мобилното телекомуникационно оборудване. Основана е през 1865 г. от Фредерик Идестам в Тампере.