CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Nokia 2.3

В наличност Свий

Как да създадете персонализиран калъф за своя Nokia 2.4?

С цел да подкрепим креативното мислене на своите клиенти ние предлагаме опцията да станете дизайнер на своя собствен калъф за Nokia 2.4. Ние много добре знаем, че нашите вече подбрани дизайни няма да допаднат на всеки и затова сме подготвили лесна за използване апликация, с която в няколко лесни стъпки ще успеете да създадете напълно оригинален калъф. Първо, стартирайте приложението (няма нужда да го изтегляте) и изберете модела на мобилното Ви устройство. След това всичко идва до Вашето въображение. Качете изображение или снимка. Можете и да добавите текст, цитат или пък Вашите инициали. Възможностите са безкрайни.

Защо да проектирате свой собствен кейс за телефон?

Щом сте притежател на смартфон Вие сте отговорни за запазването на вида му. Но колкото и да стараете да сте внимателни, много по-лесно би било, ако го оборудвате с нужните аксесоари и единият от тях е висококачествен калъф. Затова всеки калъф може да бъде чудесен подарък за телефона Ви. Обаче защо да не направите този подарък още по-специален като го проектирате самите Вие. Така че се отличите от останалите с уникален аксесоар и най-накрая ще притежавате кейс, който идеално пасва на индивидуалния Ви стил и този на телефона.

Nokia 2.4 – особености на модела

Вземете до 2 дни от Nokia 2.4 с едно зареждане. Поддържаната от AI адаптивна батерия с мощност 4500 mAh дава приоритет на захранването за приложенията, които използвате най-много - за да можете да продължите да правите това, което обичате. Моментите, които си струва да заснемете, не винаги се случват на бял свят. С усъвършенстваното сливане на изображения и подреждането на експозицията в нощен режим можете да заснемете живи детайли при по-тъмни условия. Гледайте, учете се и създавайте на 6,5-инчов HD + пълен дисплей - пълен със селфи изрезка, за да увеличите максимално екрана си.