Персонализирани кейсове Nokia 3.4

В наличност Свий

Как да проектирате кейс за своя Nokia 3.4?

Омръзнало ли Ви е да губите часове наред в търсенето на идеалния калъф за Вашия телефон? Искате оригинален аксесоар, с който да се отличите? Нашият онлайн магазин Ви дава възможността да създадете уникален калъф, така че най-накрая да притежавате аксесоара, който заслужавате. Стартирайте нашата апликация и изберете модела на устройството. След това множество врати се отварят да изразите себе си с дизайна, който създадете. Можете да качите изображение, снимка или пък графика. Можете и да добавите текст, надпис, цитат и дори своите инициали.

Защо да създадете напълно оригинален калъф за своя смартфон?

Всеки кейс бъдейки той проектиран от Вас или нас ще бъде великолепен подарък за Вашия телефон, защото той ефективно ще защити устройството от всякакъв вид механични наранявания. Най-вече кейсът ще успее да запази оригиналната стойност и вид на телефона, така че Вие да можете да му се радвате възможно най-дълго време. Проектиран от Вас калъф е още по-специален подарък, защото той перфектно ще пасне не само на телефона, но и на Вашия индивидуален стил. Също така можете да създадете калъф за телефона на Ваш близък по случай рождения им ден или пък друг специален ден. Добавете в дизайна Ваша любима снимка заедно и го завършете със специален надпис или сантиментален текст.

Nokia 3.4 – особености на модела

Ускорете играта си с най-новата мобилна платформа Qualcomm Snapdragon 460 и се насладете на до 70% по-добра производителност в сравнение с предишните поколения на Nokia телефони. Увеличете максимално поточното си предаване и работете на 6,39-инчов HD + екран. Дисплеят с перфорация Ви дава още повече пространство на екрана за завладяващо забавление. Снимайте като професионалист с фонови ефекти и редактиране в портретен режим - дори за Вашите селфита. Направете перфектната снимка дори и при слаба светлина с нощен режим, плюс впишете всичко в рамката благодарение на 5-мегапикселовата ултра-широка камера.