CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Nokia 5.4

В наличност Свий

Как да проектирам свой собствен кейс?

Проектирането на кейс не е никак сложен и труден процес. В случай, че се объркате или имате въпроси винаги можете да се обърнете към нашия екип и те с удоволствие ще Ви помогнат. Сигурни сме, че можете да се справите като следвате тези стъпки. Първо, стартирайте онлайн апликацията на сайта ни. Второ, изберете модела на устройството Ви. След това отстрани ще имате три иконки, които индикират три възможности: качване на изображение от устройството Ви, добавяне на текст и добавяне на графика от вече подготвената папка. Следвайте тези указания и създайте уникален кейс за своя Nokia 5.4.

Нуждае ли се устройството ми от калъф?

Смартфонът Ви се нуждае от калъф поради две основни причини. Едната от тях е, че по този начин устройството ще бъде защитено от най-различни механични наранявания. Другата-телефонът Ви ще запази оригиналния си вид и стойност за възможно най-дълго време. Като създадете свой собствен калъф Вие ще се възползвате от тези предимства и същевременно ще притежавате уникален аксесоар. С този аксесоар Вие ще се откроите от тълпата и ще изразите индивидуалния си стил. Проектирането на кейс може да бъде и чудесен подарък за нечии друг телефон по повод рождения ден на Ваш близък или Коледа.

Nokia 5.4 – особености на модела

Запечатайте всеки красив детайл с помощта на великолепната камера на Nokia 5.4. Мощната 48MP Quad камера и 16MP селфи камера с перфорация, ще Ви позволят да уловите света си в движение с кинематографично видеозаписване. Имайте повече място за Вашите игри и сърфиране в интернет с помощта на впечатляващия 6,39-инчов HD + екран. Правете каквото искате, когато искате, с щедър 2-дневен живот на батерията. Технологията за адаптивна батерия с помощта на изкуствен интелект дава приоритет на захранването на нещата, които използвате най-много, така че Вие ​​да бъдете в контрол на нещата.