Персонализирани кейсове Nokia 7.3 

(Брой продукти: 1)
Сортиране: 
сортиране по подразбиране
Последно добавени
Най-ниска цена
Най-висока цена
Най-популярни
On Sale
Nokia 7.3 - създайте персонализиран калъф Soft Flex - черно

Направи дизайн Soft Flex

Nokia 7.3 - създайте персонализиран калъф Soft Flex - черно

Промо цена 35,62 лв. Редовна цена 41,90 лв.
 

Nokia 7.3 – създайте перфектния калъф

Омръзнало ли Ви е да търсите и търсите и така да и намерите калъфа, който искате? Нашият онлайн магазин предлага вече подбрани калъфи с най-различни дизайни обаче те не винаги ще Ви допаднат. Затова сега вече имате опцията самите Вие да създадете калъф за смартфона си. Най-накрая ще имате аксесоар за телефона си, който идеално пасва на стила Ви. Единственото, което се изисква, е да стартирате приложението на уебсайта ни и да изберете модела на смартфона си. Оттам нататък всичко е до Вашето въображение. Качете образ или изберете от нашите подготвени изображението. А пък защо да не добавите и текст към дизайна?

Защо да проектирам калъф за смартфона си?

Какъвто и да е калъф е великолепен подарък за всеки смартфон, защото той е изключително ефективен в неговото предпазване от най-различни механични наранявания. По този начин неговият вид ще бъде запазен и неговата оригинална стойност ще бъде непокътната, така че да можете да го препродадете или замените в бъдеще. А пък проектиран от Вас калъф ще помогне на смартфона Ви да бъде различен и да пасне идеално на Вашия индивидуален стил. Също така оригинално създаден калъф е може да бъде перфектен подарък за Ваш близък. Ако имате свой бизнес, можете да проектирате калъф с логото на компанията и по този начин да я рекламирате.

Nokia 7.3 – особености на модела

Nokia 7.3 5G е с размери 165,8 x 76,3 x 8,2 mm, и разполага с 6,3-инчов FHD + екран с честота на опресняване от 90 Hz. Заедно с това идва избора между външно и вътрешно съхранение. Той ще се предлага във варианти 4GB / 6GB / 8GB RAM и 64 GB/128 GB RAM. Nokia 7.3 опакова система за снимане с четири камери с оптика ZEISS: 48 MP основен обектив, 12 MP сензор с ултраширок обектив, 2 MP сензор за дълбочина и 2 MP сензор с макро обектив. Спрямо процесор, устройството е оборудвано с Snapdragon 690.