Персонализирани калъфи за телефони OnePlus

В наличност Свий

Направете кейс за OnePlus смартфон със собствена щампа – снимка, текст или графика

Телефоните OnePlus са пословични със своя изящна визия, но дори и най-добрият дизайн, може да бъде осъвършенстван. В тази връзка сме ви подготвили страхотна изненада, намираща израз в креативната онлайн апликация Wizard. Чрез нея можете да проектирате кейс със собствена щампа (отпечатък, принт, печат), направена от ваша снимка, текст или графика. Въображението е единственото ограничение. Това интуитивно приложение ви дава шанс да създадете GSM принадлежности по ваш вкус и предпочитание, при това бързо и с лекота – само с няколко клика. За да се възползвате от тази иновативна опция, просто стартирайте уеб базираната програма. Изберете модела на смартфона си. Прикачете файл с изображение. По желание можете да добавите кратък текст, да смените цвета на фона или да ползвате готовите шаблони от галерията. Аранжирайте отделните елементи и ги напаснете към размерите на избрания от вас калъф (гръб, капак, защитен корпус). Винаги е добра идея да огледате внимателно творението си, преди да пуснете заявка за отпечатването му. И така, с няколко лесноизпълними стъпки, създавате уникален аксесоар за мобилния си апарат.

Трябват ли ни предпазни аксесоари за телефоните OnePlus?

OnePlus смартфоните са надеждни устройства, но и те, подобно на телефоните, предлагани от другите марки, са изложени на опасности вследствие от разнообразната им употреба. Затова е важно да се набавят предпазни аксесоари за тяхната протекция. За ваше улеснение можем да ви бъдем полезни в това начинание. В нашия интернет магазин etuo.bg ще откриете кейсовете, от които се нуждаете. С тях ще защитите GSM-ма си от надраскване, замърсяване, ожулване и счупване. Нещо повече, с Wizard имате възможност да създадете щампи за калъфи, изразяващи вашата индивидуалност.

OnePlus – компания за мобилни устройства

OnePlus е китайска компания за мобилни устройства, базирана в Шенжен. Основана е от Пете Лау през 2013 г. От създаването си фирмата търпи развитие.