Персонализирани кейсове OnePlus 8T

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

One Plus 8T – проектирайте напълно оригинален калъф

Откроете се от тълпата с напълно оригинален калъф създаден от самите Вас. Ние от etuo.bg предлагаме най-различни вече проектирани калъфи, но с цел да подкрепим креативното мислене на клиентите си предлагаме лесна за използване апликация, която ще Ви помогне да създадете калъф, който идеално ще пасне на индивидуалния Ви вкус. Вие единствено трябва да стартирате апликацията на уебсайта, да качите избраното изображение и да го позиционирате върху виртуалния калъф. Можете и също да добавите текст, който допълнително да украси дизайна. Бъдете различни и притежавайте уникален аксесоар като проектирате калъф с помощта нашия онлайн магазин.

Предимствата от проектирането на калъф

Като проектирате калъф, Вие не само че ще притежавате уникален аксесоар, с който да бъдете различни, но и ще успеете да осигурите нужната защита на Вашето устройство. Калъфът ще предпази смартфона Ви от най-различни механични наранявания и по този начин неговата оригинална стойност и вид ще бъдат запазени. Също така ако проектирате калъф, той може да бъде великолепен подарък за Ваш близък човек, най-вече ако и добавите сантиментално текстово съобщение към дизайна. А пък хората, които имат свой бизнес, могат да създадат калъф с логото на компанията и по този начин да рекламират бизнеса си.

One Plus 8T – особености на модела

Най-голямата промяна между миналите модели и One Plus 8T е, че смартфонът идва с по-бързо зареждане. Устройството ще поддържа 65W. Спрямо дисплей, смартфонът разполага с 6,55-инчов дисплей и със скорост на опресняване от 120 Hz. Модулът на камерата е разполежен от лявата страна отзад и има 48-мегапикселов основен сензор, 16-мегапикселов ултра-широк обектив. А пък макрообектива е 5MP, който е голям скок от 2-мегапикселовия на One Plus 8. Също така смартфонът предлага портретен сензор за още по-хубави снимки и хванати любими изживявания. За да складирате всичко, което поискате, устройството е оборудвано с 8GB RAM и 128GB ROM.