Персонализирани кейсове OnePlus Nord 

(Брой продукти: 3)
Сортиране: 
Позиция
Име на продукт
Цена
Създаден на
Liczba sprzedanych ostatni miesiąc
Модел на устройството
Grupa produktów
Newest Id
position_boost
OnePlus Nord - създайте персонализиран калъф Soft Flex - черно ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Направи дизайн Soft Flex

OnePlus Nord - създайте персонализиран калъф Soft Flex - черно

Промо цена 35,62 лв. Редовна цена 41,90 лв.
OnePlus Nord - създайте персонализиран калъф Soft Flex - червен ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Направи дизайн Soft Flex

OnePlus Nord - създайте персонализиран калъф Soft Flex - червен

Промо цена 35,62 лв. Редовна цена 41,90 лв.
OnePlus Nord - създайте персонализиран калъф Soft Flex - зелен ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Направи дизайн Soft Flex

OnePlus Nord - създайте персонализиран калъф Soft Flex - зелен

Промо цена 35,62 лв. Редовна цена 41,90 лв.
 

Създайте напълно оригинален калъф

Откроете се от тълпата и бъдете различни с напълно оригинален калъф, проектиран от самите Вас. Нашият магазин се старае да бъде запознат с тенденциите и да Ви предлага вече подготвени дизайни, но те не винаги ще допаднат на вкуса Ви. За да притежавате аксесоар, който идеално ще пасне на стила Ви, ние Ви предлагаме лесната за използване апликация за проектиране на калъфи. От Вас единствено се изисква да ч стартирате, да качите избраното изображение и да го позиционирате върху виртуалния калъф. Воала! Вече ще имате свой уникален калъф за Вашия OnePlus Nord.

Защо да се възползвам от опцията да проектирам калъф?

Нека започнем като Ви уведомим защо въобще се нуждаете от калъф. Калъфът осигурява допълнителен слой защита на устройството Ви, което е изключително важно, в случаите когато го изпуснете или пък има възможността гърбът му да бъде надраскан. Калъфите, които предлагаме, са изработени от висококачествени материали и обещават да поемат шока от удара при падания и също така да предпазят ценните вътрешни компоненти на устройството. Ние разбираме, че вече подготвените от нас калъфни дизайни не винаги ще Ви харесат, затова възможността Вие да проектирате калъф Ви дава свободата да изберете дизайна на калъфа и той идеално да пасне на стила Ви. Създаването на калъф може и да бъде перфектния подарък за Ваш любим. Или пък можете да създадете калъф с логото на бизнеса Ви, така че допълнително да го рекламирате.

OnePlus Nord – спецификации на модела

OnePlus Nord се захранва от мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 765G 5G с подобрени скорости на процесора и 30% по-бързо изобразяване на графиката от предшественика си. Устройството се предлага предварително инсталиран с OxygenOS 10.5, допълнен с всички функции, които очаквахте, като Dark Theme, навигация с жестове и Zen Mode. Освен това е оборудвано с 12 GB оперативна памет, така че смартфонът да може да стартира всичките Ви любими приложения наведнъж без заекване. OnePlus Nord се предлага със същия 48 MP първичен сензор като OnePlus 8, в комплект с оптична стабилизация на изображението (OIS), за да премахне замъгляването и трептенето от всяка снимка. Също така смартфонът се предлага с ултра-широк ъгъл отпред, който Ви позволява да правите огромни групови снимки. Warp Charge 30T не се отнася до скоростта, но може да зареди батерията от 0 до 70% само за половин час.