CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове OnePlus Nord N10 5G

В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте калъфа на мечтите си за OnePlus Nord N10

Търсите от дълго време перфектният калъф, който ще отива на стила и вкуса Ви, но така и не успявате да го откриете. Можете да разгледате нашата селекция от вече подбрани калъфи или пък можете да се възползвате от нашата опция Вие самите да проектирате калъф за смартфона си. Няколко лесни стъпки Ви делят от това да притежавате уникален аксесоар. Само трябва да стартирате апликацията на сайта ни, няма нужда да я изтеглете, и да изберете модела на устройството. След това освободете въображението си и добавете каквото искате изображение, текст или графика.

Нужно ли е да създам свой собствен калъф?

Нашият екип от професионалисти силно препоръчва да закупите калъф или пък да го създадете, защото всеки смартфон се нуждае от допълнителен слой защита. Без него смартфонът Ви е изключително уязвим на най-различни наранявания. С помощта на калъфа няма да имате постоянния страх, че ще нараните смартфона си в ежедневието. А пък като проектирате калъф, той ще Ви помогне да се откроите от тълпата и в същото време ще осигурите нужната защита на устройството. Също така като създадете калъф, Вие най-накрая ще имате аксесоар за смартфон, който перфектно ще подхожда на стила Ви. В допълнение можете и да проектирате калъф за Ваш близък, това ще бъде идеалния подарък за техния смартфон.

OnePlus Nord N10 – особености на модела

OnePlus Nord N10 се предлага с Warp Charge 30T, който доставя енергия за цял ден само за 30 минути. Твърде дълго 5G се чувстваше като далечно обещание като летящи коли и ховърбордове. Но сега наистина е тук, готов да отвори широко вратата за нови мобилни изживявания. N10 5G е създаден за 5G, включващ чипсет Qualcomm Snapdragon 690, захранван от осемядрен процесор. Наслаждавайте се на любимите си приложения, игри, филми и сериали с 6 GB RAM. Дисплеят от 90 Hz зарежда 50% по-бързо от 60 Hz, за да увеличи гладкостта и отзивчивостта. Какво означава това? Това означава, че вероятно сте пропуснали много по-добро мобилно изживяване.