CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Oppo

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте кейс за OPPO смартфон със собствена щампа – графика, текст и снимка

Електорнният магазин etuo.bg е мястото в интернет, където ще намерите първокачествени принадлежности за вашия телефон или таблет. Нещо повече, подготвили сме ви страхотно предложение, намиращо израз в креативното уеб приложение Wizard. Чрез него можете да проектирате собствена щампа за кейс с ваша снимка, текст и/или графика. Възможностите са ограничени единствено от въображението ви. Интуитивна онлайн апликация ви позволява да създадете GSM аксесоари по ваш вкус и предпочитание, при това бързо, удобно и с лекота – само с няколко клика. В случай че желаете да се възползвате от тази атрактивна опция, просто стартирайте програмата. Селектирайте модела на апарата си. Качете файл с изображение. Можете да добавите кратък текст, да смените цвета на фона или да използвате готовите шаблони от галерията. Подредете отделните елементи и ги напаснете към размерите на избрания от вас калъф (защитен корпус, капак, гръб). За всеки случай, проверете създаденото от вас творение, преди да изпратите заявка за неговото отпечатване. Ето как, с няколко стъпки, сътворявате персонализиран аксесоар за смартфон – чудесен подарък за вас и за близките ви хора.

Нуждаят ли се телефоните OPPO от защитни аксесоари за протекция и декорация?

Телефоните OPPO са пословични със своята надеждност и приятна визия, но и те, подобно на мобилните устройства на останалите марки, се нуждаят от допълнителна протекция. Ето защо е важно да се набавят качествени защитни кейсове. За ваше улеснение можем да ви помогнем в това начинание. При нас ще откриете калъфите, от които се нуждаете. С тях ще можете едновременно да декорирате GSM-ма си и заедно с това да го предпазите от различни механични повреди.

OPPO – иновативна компания за телекомуникационно оборудване

OPPO е един от водещите производители на смартфони в света. Марката е силно фокусирана върху мобилната фотография и предлаганите от нея устройства се отличават с добри камери.