CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Oppo A12

В наличност Свий
В наличност Свий

OPPO A12 – проектирайте своя мечтан калъф

С проектирането на свой собствен калъф, Вие ще имате възможността да се откроите от тълпата и да притежавате уникален продукт. С помощта на нашия съветник, Вие можете да създадете този мечтан калъф, който не само ще привлече вниманието на всички близки, но и ще предостави ефективна защита срещу нежелани физически повреди и драскотини. Всички калъфи, проектирани чрез нашия уебсайт, са изработени с изключително внимание към детайлите, така че да изглежда точно като образът, който сте избрали. Какво чакате? Проектирайте уникален калъф за Вашия смартфон, откроете се от тълпата и осигурете неговата безопасност.

Защо да проектирате свой уникален калъф за смартфона си?

Нека Вашият OPPO A12 бъде уникален и открояващ се от другите, като проектирате персонализиран калъф за него днес. Съветникът на нашия уебсайт ще Ви помогне с всяка стъпка и обещава да предостави бърз и семпъл процес. Освен че можете да създадете оригинален калъф с Ваша любима снимка, имате възможността да сътворите уникален калъф с логото на Вашата компания. В допълнение това е идеален вариант за взискателните ни клиенти, които не одобряват вече подбраните ни дизайни и затова etuo.bg, в името на всички любители на креативни решения, Ви предлага да създадете калъф, който перфектно да пасне на индивидуалния Ви стил.

OPPO A12 – харакеристики на модела

Най-новият модел на OPPO беше пуснат на пазара през април 2020 и предоставя модерните технологии, които всеки потребител би искал. С екстериорният си дизайн бъдейки с размери 155.9 х 75.5 х 8.3 мм и тежест 165г, Вие имате опцията да изберете между два цвята – черен и син. Според множеството от потребители това е лимитиран избор. С помощта на etuo.bg Вие имате възможността да украсите смартфона си с оригинален калъф проектиран по Вашият индивидуален вкус. Не само че ще притежавате напълно оригинален калъф, но и по този начин ще осигурите по-дълъг живот на външния вид на смартфона и ще предпазите ценните му вътрешни компоненти като окта-ядрения му процесор, Li-Po 4230 mAh батерията и мощната му операционна система Android 9.0 (Pie).